Național

Biciclist strivit de un camion la semafor

Matei Bratu
1 iul 2005 663 vizualizări
Victima avea 81 de ani



Biciclistul a fost strivit sub rotile camionului

Un batrin a fost strivit de un camion incarcat cu lemne in intersectia de la SC Mopaf SA Focsani. Ieri dimineata, in jurul orei 8.20, pe strada Anghel Saligny, conducatorul auto Constantin Gavrilan, in virsta de 46 de ani, din Republica Moldova, in timp ce se afla la volanul unui camion incarcat cu lemne, l-a accidentat mortal pe biciclistul Neculai Avram, in virsta de 81 de ani, din Focsani. "Din primele cercetari a rezultat ca soferul moldovean, datorita neatentiei la plecarea dupa loc, l-a accidentat mortal pe biciclist. In urma expertizelor, vom stabili cu exactitate gradul de vinovatie al celor implicati", a declarat inspectorul Marius Milea, din cadrul Biroului Politiei Rutiere Focsani. Soferul sustine ca nu l-a observat pe biciclist. "Eram la semafor, se facuse verde si am plecat. Abia cind am ajuns la mijlocul intersectiei mi-am dat seama ca am lovit pe cineva. Cind m-am uitat, am vazut batrinul cazut sub masina", a declarat soferul Constantin Gavrilan. La doar citeva minute de la producerea accidentului a ajuns si un echipaj al ambulantei care, insa, nu a mai putut face nimic pentru salvarea biciclistului. Acesta avea mina zdrobita, iar creierii erau imprastiati pe asfalt. Desi la locul accidentului s-a adunat foarte multa lume, nimeni nu a observat cum s-a produs accidentul. Potrivit politiei, soferul nu poseda licenta de transport si, daca va fi gasit vinovat pentru comiterea accidentului, risca sa stea ani buni la inchisoare. Acesta este primul accident mortal din acest an care are loc in Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.