Național

Tilharul de la benzinaria din Paunesti a fost prins

Dan Chiriac
24 iun 2005 685 vizualizări
Dupa ce a lovit cu pumnii si picoarele doua angajate, tinarul s-a facut nevazut cu o borseta plina cu bani

Tinarul care a tilharit doua angajate ale unei benzinarii din comuna Paunesti a fost prins de politistii vrinceni. In dimineata zilei de 17 iunie a.c., Florin Chiriac (24 de ani) din Paunesti, a intrat in barul ce deserveste benzinaria respectiva si le-a lovit cu pumnii si picioarele pe cele doua angajate, Anisoara B. (25 de ani) si Mirela A. (17 ani). Apoi, tinarul a smuls de la briului Anisoarei B. o borseta, in care se aflau incasarile realizate in aceea zi, in valoare de cinci milioane de lei. Florin Chiriac a reusit sa fuga, iar tilharia a figurat cu autor necunoscut. In cursul zilei de miercuri, politistii l-au identificat ca fiind autorul tilhariei, dintr-un cerc de suspecti, pe tinarul din Paunesti. Florin Chiriac a primit din partea procurorilor o propunere de arestare preventiva pentru savirsirea infractiunii de tilharie. Instanta a admis cererea procurorilor si a decis arestarea tinarului pe o perioada de 29 de zile. Tot in cursul zilei de miercuri, politistii vrinceni au reusit sa identifice un hot care a spart un magazin mixt de pe raza orasului Odobesti. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca in noaptea de 18/19 iunie a.c., Adrian Mihalcea (21 de ani) a spart un magazin, de unde a furat mai multe bunuri. Marfurile sustrase de tinar, in valoare de 25 de milioane de lei, au fost recuperate in totalitate. In ambele cazuri, cercetarile sint continuate de politisti pentru a stabili cu exactitate intreaga activitate infractionala a tinerilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.