Național

Pistolul unui politist a omorit un tinar

Ziarul de Vrancea
22 iun 2005 760 vizualizări
Politistii bucuresteni au deschis o ancheta legata de moartea unui tinar care, luni seara, intr-o locuinta din Capitala, a murit impuscat in cap cu arma unui politist ilfovean, aflat in acel apartament desi era in timpul serviciului, informeaza surse din Politie.

Politistii bucuresteni au deschis o ancheta legata de moartea unui tinar care, luni seara, intr-o locuinta din Capitala, a murit impuscat in cap cu arma unui politist ilfovean, aflat in acel apartament desi era in timpul serviciului, informeaza surse din Politie. Potrivit surselor citate, Robert Hiperi (23 de ani, agent de vinzari la o firma de birotica) se afla in apartament impreuna cu bunica sa si cu Gabriel Dumitru (24 de ani), politist la ordine publica, in cadrul postului de politie Glina (Ilfov).

Potrivit declaratiilor pe care le-a dat anchetatorilor, politistul se afla, luni, in jurul orei 21.00, in sufrageria apartamentului respectiv, situat in zona Baba Novac (sectorul 3 al Capitalei). Conform propriilor declaratii, la un moment dat, politistul a auzit o impuscatura si s-a dus in bucatarie, unde l-a gasit pe prietenul sau cazut pe jos. Robert Hiperi era impuscat in cap si inca mai traia, dar a murit inainte de sosirea Politiei si a Salvarii. Politistul sustine - conform surselor citate - ca si-a lasat pistolul pe o masuta din sufragerie si ca lucra la calculator, neobservind cind prietenul sau a luat arma. Bunica lui Robert - aflata si ea in apartament - spune ca cei doi erau prieteni foarte buni, iar ca politistul venea des in vizita la nepotul sau. Femeia spune ca, in seara respectiva, nu a auzit ca cei doi sa se fi certat. Potrivit anchetatorilor, in momentul incidentului, Gabriel Dumitru se afla in timpul serviciului si era imbracat in uniforma de politist. Potrivit surselor citate, anchetatorii au in vedere trei variante: moarte accidentala, suicid "sau altceva".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.