Național

Noi amenintari la adresa jurnalistilor de la Oprisan!

Silvia Vrînceanu Nichita
21 apr 2005 764 vizualizări
"... lasa ca va duceti voi la Parchet sa dati cu subsemnatul...", ne-a spus seful Consiliului Judetean

Marian Oprisan nu renunta la amenintarile la adresa jurnalistilor. Dupa aparitia materialului de ieri din Ziarul de Vrancea, in care era prezentata vila familiei Oprisan de la kilometrul 27 via Bolotesti, presedintele Consiliului Judetean si-a aruncat din nou dejectiile verbale la adresa jurnalistilor nostri. Astfel, Marian Oprisan ne-a sunat si ne-a amenintat ca ne va da in judecata pentru articolul de ieri intitulat "Penitenciarul" de la Bolotesti, raiul baronului de Vrancea". Amenintarile lui Oprisan nu s-au oprit aici. Seful CJ - ului si al PSD - ului local crede ca fotografiile pe care Ziarul de Vrancea le-a publicat sint facute din elicopterul inchiriat de Directia Silvica pentru a fotografia jaful din paduri. Mai mult, el se da victima si crede ca adevaratul scop al inchirierii elicopterului a fost fotografierea vilei de la Bolotesti. "Spuneti ca are mai multe camere decit v-a spus mama mea, pai bucataria si centrala le puneti, cum sa spun eu, la socoteala? Va dau in judecata pentru ca mi-ati adus prejudicii importante! (...) Ba baiatule, bai, asculta-ma, voi ati facut o imensa golanie, o umilire ordinara, v-ati folosit, cum sa spun eu, ca ala a dat 2200 din bani publici pentru elicopterul cu care a facut diversiunea cu padurile! Lasa ca va duceti voi la Parchet sa dati cu subsemnatul ca sa spuneti de unde ati facut fotografiile!", a tunat baronul Marian Oprisan. Seful PSD mai spune ca descrierea facuta vilei sale este demna de o "fortareata de genul Casei Albe de la Washington", si nu corespunde locuintei pe care o detine familia sa, desi noi stim ca in interior au fost investite zeci de miliarde de lei. Oprisan ne-a mai spus ca ne roaga oficial sa-i "lasam familia in pace", referindu-se la interviul pe care l-a dat mama sa, Lucia Gherarde, la Ziarul de Vrancea, desfasurat in conditii absolut normale. De altfel, chiar Marian Oprisan ne-a indrumat sa cerem mamei sale, proprietara in acte a "penitenciarului" de la Bolotesti, amanunte despre vila. Odata pornit cu amenintari la adresa jurnalistilor nostri, Marian Oprisan a facut referire si la articolul de ieri in care Ziarul de Vrancea scria ca sedinta Comisiei Consultative de ieri, convocata de Marian Oprisan, a fost caracterizata de absenteism masiv din partea sefilor de institutii. El a declarat ca-i va "da la gazeta" pe cei care au lipsit de la sedinta Comisiei Consultative. Precizam ca Ziarul de Vrancea a dorit sa arate vrincenilor vila lui Marian Oprisan si nu a comis nici o ilegalitate. Mai mult, exista suspiciuni ca tocmai Marian Oprisan a mintit declarind ca locuinta familiei sale, care este in fapt un complex de constructii, nu are decit cinci camere. Iar fotografia spune cu totul atceva.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.