Național

Noi tichete de parcare din Piata Moldovei

Marius Grigorescu
31 mar 2005 764 vizualizări
In urma reclamatiilor facute de liderii Actiunii Populare, Primaria Focsani a decis sa intre in legalitate cu tichetele de parcare din Piata Moldovei.

In urma reclamatiilor facute de liderii Actiunii Populare, Primaria Focsani a decis sa intre in legalitate cu tichetele de parcare din Piata Moldovei. Presedintele Tudorache Dumitrache a reclamat formatul bonurilor cu valoare fixa pe care se incaseaza in Piata Moldovei taxele pentru parcare, spunind ca acesta ar fi generator de bani negri. Liderul AP a cerut ca bonurile sa fie facute sub supravegherea Imprimeriei Nationale, pentru a nu mai exista suspiciuni. Desi viceprimarul George Mardare nu i-a dat dreptate initial, juristii Primariei Focsani au facut formalitatile si s-a reusit intocmirea unui proiect de hotarire prin care s-a schimbat modelul biletelor ce vor fi utilizate in Piata Moldovei. Administratia Pietelor Focsani va modifica astfel biletele de utilizare temporara a locurilor publice, biletele pentru inchirierea cintarelor si biletele de parcare. Conform hotaririi adoptate in Consiliul Local, pe fiecare bilet vor fi tiparite denumirea, sediul social, contul bancar si codul fiscal al Consiliului Local, acestea vor deveni formulare cu regim special, iar tiparirea lor urmeaza a se face de catre o tipografie abilitata de Compania Nationala "Imprimeria Nationala" SA. Toate aceste bonuri vor fi tiparite in dublu exemplar si vor fi gestionate de incasatori in baza procedurilor stabilite de Administratia Pietelor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.