Internațional

COLOANA:

Ziarul de Vrancea
29 ian 2011 469 vizualizări
Informatii contradictorii privind autorii atentatului de la Moscova

Informatiile potrivit carora un locuitor din regiunea rusa Stavropol ar fi responsabil de atentatul de pe aeroportul Domodedovo din Moscova sint false, a declarat vineri o sursa din cadrul politiei, citata de RIA Novosti. "înregistrarile video ale uneia dintre camerele de supraveghere instalate in terminalul de sosiri al aeroportului Domodedovo arata clar ca a fost o alta persoana", a declarat sursa citata. Cotidianul rus Kommersant a citat marti o sursa din cadrul politiei care afirma ca un locuitor din regiunea Stavropol, identificat drept Razdobudko, este suspectat de implicare in acest atentat soldat cu 35 de morti si peste 100 de raniti. Sursa a declarat ca Razdobudko ar fi putut fi unul dintre organizatori sau chiar autorul atacului. El a fost prezentat ca fiind membru al gruparii teroriste Nogai Jamaat, destructurata in octombrie 2010. Nici o grupare nu a revendicat inca atacul, care a avut loc la mai putin de un an dupa ce doua femei din Caucazul de Nord s-au aruncat in aer la metroul din Moscova, provocind moartea a 39 de persoane.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.