Internațional

Cum protesteaza englezii fata de masurile de austeritate

Ziarul de Vrancea
1 nov 2010 460 vizualizări
Vicepremierul britanic primeste excremente in cutia postala

Vicepremierul britanic Nick Clegg a declarat, intr-un interviu pentru editia din decembrie a revistei Esquire, ca unii alegatori sint atit de nemultumiti de reducerea cheltuielilor de catre Guvern incit i-au pus excremente de ciine in cutia de scrisori si il scuipa pe strada, relateaza Daily Mail. Liderul liberal-democrat a afirmat ca i-a fost destul de greu cind si-a dat seama ce masuri trebuie luate pentru a reduce deficitul bugetar lasat de fosta guvernare laburista. Clegg vorbeste in interviu despre presiunile unui post in care nu se astepta niciodata sa ajunga, afirmind ca uneori munceste de la ora 6.00 pina la 23.00. "Sint presiuni enorme, oamenii spun lucruri neplacute", a afirmat el. "Da, oamenii sint foarte furiosi. Nu trebuie sa-mi spuneti mie. Primesc excremente de ciine in cutia de scrisori. Oamenii ma scuipa", a adaugat vicepremierul, citat in editia electronica de simbata a cotidianului Daily Mail.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.