Internațional

Maimuta terorist, noul produs al talibanilor

Ziarul de Vrancea
16 iul 2010 588 vizualizări
Maimutele-soldat isi dezvolta abilitatea de identifica militarii SUA dupa uniforme.

Maimutele au devenit animalele preferate de talibanii din Afganistan in atrenamentele de lupta. Mai precis, acestia si-au propus sa invete maimutele sa foloseasca mitraliere si aruncatoare de mine impotriva fortelor militare SUA, potrivit People\'s Daily Online. Maimutele pot folosi acum Kalashnikov, mitraliera usoara Bren si au abilitatea de a identifica si ataca soldatii SUA. ghidindu-se dupa uniformele lor. O fotografie cu o maimuta care tine o mitraliera a circulat pe intreg internetul in ultimele zile. Raportul sustine ca talibanii au fost inspirati chiar de CIA-ul american, despre care se spunea ca foloseste alune si banane pentru a antrenat maimute soldat in Vietnam. Informatia a fost atribuita ziarelor britanice, insa, este bazata pe un zvon. Purtatorul de cuvint al NATO a declarat ca nu au nici un indiciu ca aceasta poveste ar putea fi adevarata. "Ai putea sa antrenezi o maimuta sa traga, dar mai bine nu te-ai afla in zone unde face asta, intrucit ma indoiesc ca are o tinta buna. In schimb, sunetul mitralierelor ar speria toate animalele si s-ar opri din tragere", a declarat Christopher Coe, director la Centrul Harlow pentru psihologie biologica.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.