Internațional

Prea beat ca sa mai voteze in Parlament

Ziarul de Vrancea
13 iul 2010 552 vizualizări
Un deputat britanic admite ca era prea beat pentru a vota, dupa ce petrecuse cu alti parlamentari

Un deputat conservator britanic recunoaste ca era prea beat pentru a vota la o dezbatere pe tema bugetului dupa ce bause toata noaptea intr-un restaurant al Camerei Comunelor, martorii afirmind ca alti parlamentari au votat in stare de ebrietate. Fostul bancher Mark Reckless era atit de afectat incit a cazut pe podea intr-un restaurant din Camera Comunelor chiar inaintea votului, fiind urcat intr-un taxi de colegii parlamentari.

Liderii conservatori au prezentat scuze dupa ce un alt deputat, Sheryll Murray, l-a insultat pe un functionar parlamentar tot dupa ce consumase bauturi alcoolice in restaurantul Camerei Comunelor. Incidentele s-au petrecut pe parcursul unei nopti, la mijlocul saptaminii trecute, dupa ce zeci de parlamentari si consilierii acestora au petrecut la un restaurant-bar din Parlament. Se pare ca in acea noapte barul a facut vinzari de 5.000 de lire sterline (6.000 de euro), oferind bauturi alcoolice la preturi mai mici decit media nationala, subventionate din fonduri de stat.

Potrivit martorilor, dupa petrecere, numerosi deputati au participat la votul pe tema bugetului in stare de ebrietate sau sub influenta bauturilor alcoolice. "A fost dezgustator. Camera Comunelor si holurile miroseau a bautura si transpiratie. Se discuta despre cel mai drastic buget din ultimele decenii, iar unii parlamentari nici nu stiau unde se aflau, cu atit mai putin ce votau. Unii abia mai stateau in picioare", afirma o deputata.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.