Internațional

Cum ridica blondele moralul letonilor pe fondul crizei economice

Ziarul de Vrancea
31 mai 2010 590 vizualizări
Turistii aflati în vizita la Riga si locuitorii orasului au putut asista simbata la un spectacol mai putin obisnuit, sute de blonde defilind pe strazile capitalei Letoniei pentru a ridica moralul letonilor, grav afectati de criza economica.

Peste 800 de blonde, imbracate in roz, au defilat in cadrul paradei, aflata la a doua editie si ai carei organizatori ar dori sa devina anuala. Lansata de un grup de blonde, parada este menita sa aduca momente de bucurie locuitorilor, care au avut in ultima perioada putine ocazii de a se bucura. Dupa mai multi ani de crestere economica, Letonia, tara baltica cu 2,2 milioane de locuitori, se confrunta din 2008 cu cea mai grava recesiune dintre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, la care a aderat in 2004. Banii strinsi de blonde vor fi folositi in scopuri caritabile, in special pentru a amenaja terenuri de joc pentru copiii cu handicap.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.