Internațional

Diplomatul cubanez musca la fel ca un ciine

Ziarul de Vrancea
26 mai 2010 496 vizualizări
O tanara cu cetatenie norvegiano-cubaneza este nevoita sa ia antibiotice dupa ce, sustine ea, a fost muscata de mina de consulul Cubei la Oslo, arata presa norvegiana.

In cadrul unei manifestatii organizate simbata in fata reprezentantei cubaneze pentru a cere democratizarea insulei, femeia diplomat, care este casatorita cu amabasadorul cubanez la Oslo potrivit presei, a atacat-o pe Alexandra Joner, o artista in virsta de 19 ani care filma evenimentul. "S-a asezat in fata mea. Nu i-am zis nimic. Dar a inceput sa imi adreseze insulte in spaniola. A facut fotografii cu mine si i-am cerut sa inceteze", a declarat Alexandra Joner pentru postul de televiziune TV2 Nyhetskanalen. "Am pus mina in fata camerei si ea m-a muscat", a adaugat ea. Incidentul poate fi vazut pe o inregistrare video realizata de tinara. In fotografiile aparute in presa este vizibila urma unei muscaturi pe mina stinga a femeii. "Muscaturile de oameni sint mai periculoase decit cele de ciine. Trebuie sa iau antibiotice acum", a adaugat Alexandra Jones.

Membrii opozitiei norvegiene au cerut expulzarea diplomatului. "Nu am primit nimic din partea politiei si nu stim despre acest caz decit ce s-a publicat in presa", a comentat Bjoern Jahnsen, purtatorul de cuvint al Ministerului norvegian de Externe. "Daca presupusul incident face obiectul unei plingeri la politie, Ministerul de Externe va fi sesizat in legatura cu acest caz".Nici un comentariu nu era disponibil din partea ambasadei cubaneze.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.