Internațional

In mijlocul scandalurilor de pedofilie, Vaticanul ii iarta pe Beatles pentru blasfemie

Ziarul de Vrancea
13 apr 2010 497 vizualizări
Vaticanul a iertat formatia Beatles la 40 de ani dupa ce s-au membrii ei s-au despartit, in timp ce scandalurile sexuale zdruncina Biserica Catolica.

Vaticanul i-a dezlegat de pacatele lor de a consuma droguri si de blasfemie, scrie ziarul L\'Osservatore Romano, numindu-i o comoara pretioasa. "Este adevarat ca au luat droguri, au trait in exces din cauza succesului lor, chiar au spus ca sint mai marei decit Iisus si au transmis mesaje misterioase, care erau poate satanice. Nu au fost un exemplu bun pentru tinerii de atunci dar nu au fost nici cei mai rai. Melodiile lor frumoase au schimbat muzica si continua sa ofere placere. 13 albume au schimbat istoria muzicii pop. Beatles a fost formatia cea mai iubita si faimoasa din lume", scrie ziarul pe prima pagina. Decizia de a lauda grupul in mijlocul scandalurilor sexuale de la Vatican a suscitat dubii printre comentatori. "Sa scrii despre Beatles, in loc sa te concentrezi pe ceea ce se intimpla la Biserica este foarte ciudat", spune unul dintre ei. Acum doi ani Vaticanul l-a iertat pe John Lennon pentru ca a declarat ca Beatles sint mai importanti decit Iisus Hristos, declarind ca a fost lauda unui om din clasa mijlocie engleza care se chinuia sa se descurce cu un succes neasteptat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.