Internațional

Daca mergeti in Grecia, interesati-va mai intii daca punctele de trecere nu sint blocate

Ziarul de Vrancea
17 ian 2010 345 vizualizări
Ministerul romăn de Externe atentioneaza ca, în urmatoarele zile, este posibila blocarea temporara a punctelor de trecere a frontierei dintre Bulgaria si Grecia de catre fermieri greci ce protesteaza, în încercarea de a forta dialogul cu autoritatile de la Atena

Blocaje similare au mai avut loc in anul 2009 si au durat peste 30 zile, afectind transportul rutier international de marfuri si de persoane in zona. Pentru a preveni situatii neplacute, MAE recomanda cetatenilor romani care doresc sa se deplaseze in Grecia sau care revin din aceasta tara sa se informeze in prealabil in legatura cu posibilitatea trecerii frontierei terestre bulgaro-elene. Ambasada Romaniei la Sofia este in contact cu autoritatile locale bulgare, pentru a asigura sprijinul necesar cetatenilor romani, in caz de nevoie. în paralel, Consulatul general al Romaniei la Salonic monitorizeaza evolutia situatiei de la granita Greciei cu Bulgaria.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.