Internațional

Obama recunoaste ca a slabit si a încaruntit mult în cele zece luni de mandat

Ziarul de Vrancea
19 nov 2009 604 vizualizări
Presedintele american Barack Obama a recunoscut ca în cele zece luni de mandat a slabit si a încaruntit, dar a declarat ca se simte foarte bine. "A fost un an iesit din comun, mai putin pentru mine, mai mult pentru americani: doua razboaie, cea mai grava criza financiara de la Marea Criza din 1929", a declarat el pentru NBC. "As minti daca as spune ca acestea nu sint chestiuni pe care le port pe umeri în fiecare zi", a adaugat el.

însa, in timp ce liderul american pare sa fi slabit, el asigura ca nu este nimic anormal. "Greutatea mea fluctueaza cu 13 kilograme, asa a fost mereu", a subliniat el. "Port si acum unele dintre hainele pe care le purtam cind m-am casatorit, in urma cu 17 ani", a precizat el. "Parul meu a incaruntit, este clar, dar s-ar putea ca asta sa se intimple pentru ca am ajuns la o virsta la care parul incarunteste", a adaugat presedintele, in virsta de 48 de ani.

Popularitatea presedintelui american a coborit pentru prima oara sub pragul simbolic de 50%, intr-un moment in care americanii sint ingrijorati de situatia din Afganistan, potrivit unui sondaj dat publicitatii ieri. 48% dintre americani sustin actiunile presedintelui, in timp ce 42% le dezaproba, potrivit sondajului realizat de Universitatea Quinnipiac. Sustinerea pentru actiunile presedintelui scade in legatura cu Afganistanul, cu doar 38% dintre cei interogati care aproba solutia sa pentru conflict, desi majoritatea americanilor continua sa aprecieze ca este "un lucru bun" trimiterea de trupe suplimentare in Afganistan.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.