Internațional

Campionul mondial la box Vitali Kliciko s-a batut cu adversarii politici

Ziarul de Vrancea
15 oct 2009 616 vizualizări
Campionul mondial la box, ucraineanul Vitali Kliciko, s-a batut cu adversarii sai politici marti, in deschiderea unei reuniuni a adunarii municipale din Kiev.

Pugilistul inalt de doi metri s-a aflat in centrul unei busculade la tribuna adunarii, in care s-au confruntat zeci de alesi, sustinatori ai primarului Kievului, cu cei ai lui Vitali Kliciko, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea ucraineana. "Va avertizez ca, daca cineva recurge la forta, si eu voi face acelasi lucru", le-a spus Kliciko adversarilor. "Nu am lovit pe nimeni, doar am incercat sa resping anumite persoane", a asigurat el. "Daca as fi folosit forta, anumiti alesi ar fi ajuns la spital", a mentionat el. Sportivul ucrainean si sustinatorii sai au incercat sa-i impiedice pe apropiatii primarului Kievului sa deschida sesiunea adunarii muncipale privind redistribuirea a zeci de hectare de teren in capitala Ucrainei, considerata ilegala de catre opozitie. Vitali Kliciko, in virsta de 38 de ani, a incercat de doua ori sa obtina mandatul de primar al Kievului, dar a fost invins de actualul primar, Leonid Cernovetki. La sfirsitul lunii septembrie, el si-a pastrat centura WBC la categoria grea, reusind sa-l invinga pe americanul de origine mexicana Cristobal Arreola, la Los Angeles. Fratele sau, Vladimir, este, de asemenea, campion IBF, IBO si WBO la categoria grea.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.