Internațional

Marea Britanie va provoaca la concurs

Iulia Crețu
5 aug 2005 767 vizualizări
Tinerii au sansa de a cunoaste mai multe despre mediul european

Dat fiind ca presedintia Uniunii Europene va reveni Marii Britanii, Ambasada Regatului Unit in Romania organizeaza citeva concursuri destinate elevilor, studentilor si jurnalistilor. Cistigatorii au sansa de a vizita Londra si numeroase institutii publice din insula, dar si sa se intilneasca cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti. Concursul destinat elevilor ii provoaca pe acestia sa-si prezinte viziunea proprie asupra integrarii in UE prin intermediul fotografiilor, prezentarilor grafice computerizate, picturii sau sculpturii. Cistigatorul primului loc va petrece o zi cu Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, va primi o camera foto digitala si carti in limba engleza. Lucrarile pot fi trimise pina pe data de 14 octombrie, pe adresa Ambasadei Marii Britanii, strada Jules Michelet 24, sector 1, 010463, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru concurs". Anglia nu-i uita nici pe studenti, acestia avind sansa de a vizita tara lui Shakespeare prin intermediul unui concurs organizat in parteneriat cu Institutul European din Romania. Materialele trimise trebuie sa fie in limba engleza si sa se incadreze in limita a 3.000 de cuvinte. Lucrarile pot fi trimise prin e-mail la adresa competitions@ines.ro pina pe data de 14 octombrie. Premiul intii consta intr-o calatorie de trei zile in Marea Britanie. Excursia va include si o vizita la Ministerul de Externe britanic si intilniri cu echipa Presedintiei britanice a UE. Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord ii provoaca la concurs si pe jurnalistii romani, acestia fiind asteptati sa trimita materiale publicate in domeniul afacerilor europene, in special de procesul de aderare a Romaniei la UE. Acestea trebuie trimise la Agentia de Monitorizare a Presei "Academia Catavencu", Calea Plevnei, nr. 98, BL 10C, sector 1, Bucuresti, sau la CP 2 OP 67 Bucuresti. Data limita pentru primirea materialelor este 24 octombrie. Premiul cel mare consta intr-o vizita de doua saptamini in Regatul Unit, excursia incluzind si un stagiu de specializare pe probleme europene intr-o redactie britanica de prestigiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.