Home | Timp Liber | Cinema Balada se întoarce la Epoca de gheaţă în acest weekend

Cinema Balada se întoarce la Epoca de gheaţă în acest weekend

Publicat de 331 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego şi restul turmei trebuie să plece de acasă şi să pornească într-o expediţie Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego şi restul turmei trebuie să plece de acasă şi să pornească într-o expediţie

La Cinema Balada te poţi buca de toate genurile de filme

În acest weekend, la Cinema Balada rulează filme de toate genurile, de la comedie, la filme de acţiune. Dacă vrei să îţi petreci timpul amuzandu-te la o animaţie, sau stand cu sufletul la gură vizionand o acţiune, iată mai jos lista filmelor care vor rula în acest weekend la Cinema Balada:
Sambătă de la ora 15.00 rulează animaţia În căutarea lui Dory. Acţiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, şi îi are ca participanţi pe Marlin (Albert Brooks), Nemo şi Gaşca din Acvariu, printre alţii. Locul peripeţiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste îşi vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei şi va învăţa între timp şi câteva lucruri esenţiale despre importanţa familiei. Duminică de la ora 15.00  începe animaţia “Epoca de gheaţă”. Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvaşă îl catapultează în univers, unde declanşează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă şi pun în pericol lumea din “Epoca de Gheaţă”. Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego şi restul turmei trebuie să plece de acasă şi să pornească într-o expediţie plină de comedie şi aventură, în timp ce călătoresc spre noi ţinuturi exotice şi se confruntă cu o serie de personaje noi, pline de culoare. Sambătă şi duminică de la ora 17.00 începe filmul “Dincolo de infinit”. De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spaţiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge "acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi şi a noilor civilizaţii", dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek. Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin işi reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba şi Sofia Boutella întregesc distribuţia stelară a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului. De asemenea, sambătă şi duminică de la ora 19.00 ruleză filmul War dogs. Regizorul trilogiei „Marea Mahmureală”, Todd Phillips, revine cu o nouă comedie, bazată pe fapte reale, „War Dogs: tipii cu arme”, care îi are în rolurile principale pe Jonah Hill şi Miler Teller. Războiul din Irak devine cea mai profitabilă afacere pentru doi tineri prieteni din Miami, mai ales după ce o iniţiativă guvernamentală permite micilor întreprinzători să liciteze pentru contracte cu armata americană. Rapid, cei doi încep să învârtă sume uriaşe de bani, ducând o viaţă plină de lux şi extravaganţe. (ZdV)


Subscribe to comments feed Comentarii (0 publicate)

total: | afişare:

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36

Calendar creștin- ortodox: Sf. Cuv. Ioan Scărarul; Sf. Prooroc Ioad; Sf. Euvula (Dezlegare la ulei şi vin)
Calendar catolic: Ss. Ioan Climac (Scărarul), abate; Leonard Murialdo, pr.

Maxima zilei: “Eu am crezut întotdeauna în adevăr. Trebuie să ai curajul să priveşti realitatea în faţă. Fără acest curaj, viaţa nu are sens. Oamenii care ne fac cel mai mult rău sunt aceia care, vrând să ne protejeze, ne ascund adevărul.” (Agatha Christie)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5575 lei
1 Dolar American (USD) – 4.2232 leiUltimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail