Sport

Juniorii B au meci la Buzău

Dan Chiriac
29 sep 2016 503 vizualizări
Centrul de Excelenţă Buzău - LPS Focşani, vineri, ora 10.00, pe stadionul “Cornel Negoescu” din Buzău

Echipa de juniori republicani B de la LPS Focşani va disputa vineri partida din cadrul etapei a şaptea a campionatului naţional de juniori republicani. De la ora 10.00, juniorii pregătiţi de Daniel Bănică vor întalni în deplasare, pe stadionul “Cornel Negoescu” din Buzău, echipa Centrului de Excelenţă. În vara acestui an, Federaţia Romană de Fotbal a decis să înfiinţeze un centru de excelenţă la Buzău. Dacă echipa juniorilor mari evoluează în Liga Elitelor, formaţia juniorilor B joacă în campionatul naţional. În partida de vineri se întalnesc ocupantele locurilor 2 şi 3 în clasament. LPS Focşani are 15 puncte şi se află pe poziţia a doua, după ce a pierdut runda trecută derby-ul cu LPS Buzău. Focşănenii au condus cu 2-0 la pauză, dar au cedat în cele din urmă cu 3-2, pierzand astfel şi prima poziţie. Centrul de Excelenţă ocupă locul trei, cu 13 puncte. Partida de vineri va fi condusă de Adrian Sava, Galaţi, ajutat la cele două linii de Daniel Vlase şi Daniel Băraru, ambii tot din Galaţi. Rezervă va fi tot un gălăţean, Cosmin Cojocea. Cu acest meci se va termina primul tur al campionatului naţional de juniori.
În această toamnă sunt programate partidele tur-retur dintre echipele componente, dar şi primele partide din al doilea tur al sezonului. Campionatul se joacă în acest sezon după sistemul două tururi şi două retururi. Din seria a doua a campionatelor naţionale de juniori fac parte următoarele echipe: LPS Focşani, LPS Galaţi, ACS Suporter Galaţi, Dunărea Galaţi, LPS Buzău, Liceul Teoretic “Ştefan cel Mare” Rm. Sărat, Dacia Brăila şi Centrul de Excelenţă Buzău (doar la juniori B). (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.