Sport

CSM 2007 Focşani-SCM Politehnica Timișoara 26-26(15-11) la handbal masculin

Ziarul de Vrancea
24 sep 2016 2913 vizualizări
SCM Politehnica Timișoara a smuls la ultima fază egalul de 26-26 cu CSM Focșani în etapa de astăzi a Ligii Naţionale la handbal masculin.

Este al doilea joc cand se întamplă acest lucru(focşănenii scapă printre  degete victoria  în ultimele secunde ale disputei)după egalul cu Steaua Bucureşti disputat tot în Sala polivalenată din Focşani în prima etapă a turului campionatului.Handbaliştii focşăneni conduceau cu scorul de 14-9 în minutul 26, iar la pauză s-a intrat cu 15-11 pentru CSM 2007 Focşani . În repriza a doua, SCM Politehnica Timișoara,- club cu tradiţie și palmares deosebit  în handbalul masculin romanesc- a egalat la 18 în minutul 46, după care Focșaniul s-a desprins iar. CSM 2007 Focşani a avut 26-23 şi  în repriza secundă  , dar în ultimele două minute, Poli s-a zbătut și a reușit egalarea .Vom reveni cu amănunte.

 

Încă o victorie scăpată printre degete

u CSM Focşani 2007 – Politehnica Timişoara, 26-26 (15-11), în liga naţională de handbal

Istoria partidei cu Steaua, din prima etapă a Ligii naţionale de handbal, s-a repetat şi în partida de sambătă seara desfăşurată în Sala Polivalentă. CSM Focşani 2007 a scăpat printree degete o victorie în partida cu Politehnica Timişoara, ratand astfel şansa de a urca pe un loc de podium. Cu antrenorul Viorel Ciubotaru suspendat, focşănenii nu au gestionat foarte bine finalul partidei şi au pierdut un avantaj de cinci goluri, 26-21, pe care l-au avut cu patru minute înainte de final. Focşănenii au pierdut patru puncte foarte importante în cele două partide, dar, este de apreciatpublicul spectator a apreciat totuşi efortul echipei, ce a reuşit cate un punct în faţa echipelor ce au terminat sezonul precedent pe locurile 3 şi 4 în Liga Naţională. Antrenorul Viorel Ciubotaru, suspendat cinci etape după meciul cu “cantec” cu Potaissa Turda, a încercat să facă totul pentru ca CSM 2007 să se impună în meciul de sambătă seara. Publicul spectator, prezent din nou în număr foarte mare, şi-a susţinut frenetic favoriţii, pană la ultima fază a meciului. Focşănenii au condus cu 15-11 la pauză, dar au cedat iniţiativa la începutul reprizei a doua, astfel încăt timişorenii au reuşit să conducă o singură dată în meci, 16-17. Împinşi de la spate de un public fantastic, focşănenii au revenit la conducere şi s-au distanţat la 26-21, cu patru minute înainte de final. Două eliminări, un joc om la om al timişorenilor şi cateva mingi făcute cadou au fost suficiente pentru ca oaspeţii să obţină un punct nesperat şi, după desfăşurarea partidei, nemeritat. Timişorenii au marcat patru goluri în ultimele două minute, reuşind o revenire neaşteptată. Etapa viitoare, CSM 2007 va juca în deplasare cu CSM Făgăraş. (Dan CHIRIAC)

Foto:pressalert.ro

Cititi  şi  ce scrie un site timișorean despre  meciul de astăzi de la  Focşani  aici


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.