Sport

Delia Macovei, singura focşăneancă rămasă în cursă la Cupa “George Bucuroiu”

Dan Chiriac
24 iul 2016 974 vizualizări
Denisa Ganea a cedat în primul tur al turneului ce are loc în aceste zile la Complexul Milcovul Sud

Trofeul George Bucuroiu la tenis a început sambătă dimineaţă cu partide la categoriile copii de 10, 12 şi 14 ani. TC Focşani a avut mai mulţi reprezentanţi pe tablourile princiapale, dar în cursă a rămas doar Delia Macovei. Sambătă, în al doilea meci pe terenul principal, Denisa Ganea a cedat în două seturi în faţa unei jucătoare mai experimentate. De asemenea, Ştefan Lazăr a cedat în partida disputată în primul tur. În aceste condiţii, TC Focşani speră la o medalie în turneul feminin de 14 ani, acolo unde evoluează Delia Macovei. Întrecerile vor continua luni şi marţi la Arenele „George Bucuroiu” din Sud. În acest circuit vor urma: Tenis 10, Tenis Partener Junior – Cupa de Vara DJST Vrancea”, 30-31 iulie, regional, U 10-U16, masculin şi feminin, „Tenis 10 – Cupa de Toamna DJST Vrancea”, regional U 10, 1 octombrie. Calendarul circuitului sportiv "Vrancea Trophy" va cuprinde în acest an şapte turnee de tenis. Noutatea absolută la „Vrancea Trophy” este transformarea turneului principal din unul masculin în unul feminin. Acesta a avut loc la începutul lunii iulie şi s-a încheiat cu victoria moldovencei Anastasia Vdovenco. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.