Sport

Echipa de futsal va debuta în liga întâi la Deva

Dan Chiriac
3 sep 2015 671 vizualizări
Galactic Focşani va juca duminică chiar pe terenul campioanei României

Clubul Sportiv Galactic Focşani va debuta în liga întâi de futsal. Duminică, cu începere de la orele 18.00, echipa focşăneană va juca în deplasare cu Autobergamo Deva, nimeni alta decât campioana en-tire a României. Deva a câştigat săptămâna trecută Supercupa României. În prima etapă a campionatului, Deva a câştigat cu 7-4 pe terenul celor de la ACS Odorheiul Secuiesc, o altă echipă ce îşi doreşte titlul naţional, în timp ce Galactic Focşani a avut etapă de pauză. Chiar dacă echipa focşăneană a retrogradat anul trecut, în luna august, a avut loc Adunarea Generală a cluburilor de futsal din liga 1 şi liga 2 unde s-a votat ca formaţiile Concordia Chiajna, Galactic Focşani şi Informatica Timişoara să facă parte din elita futsalului românesc. Din acest an au intervenit câteva modificări în futsal. Astfel, cel mai tânăr junior poate să fie legitimat în ligă de la vârsta de 14 ani. Arbitrii nu mai au voie să ia legătura cu cei din conducerea cluburilor înaintea partidelor şi nici după terminarea lor. Anul acesta vor fi 13 echipe în liga 1. Conducerea îşi exprimă speranţa ca echipa să termine acest campionat cu fruntea sus. “În câteva zile vom definitiva lotul şi o să facem un regulament de ordine interioară pentru a putea face faţă campionatului 2015-2016. În acest sezon sunt echipe foarte bune, cu jucători din alte ţări, care fac diferenţa în campionatul nostru. De asemenea, jucătorii de la echipa naţionala sunt împărţiţi la 3-4 cluburi. Ne va fi greu, dar încercăm să facem o figură frumoasă”, ne-a spus antrenorul echipei focşănene, Petrache Gurguiatu. Este important ca echipa să facă o figură frumoasă în acest campionat, pentru a fi uitate evoluţiile din sezonul trecut, când focşănenii au obţinut doar trei puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ești un bou, acum 3157 zile, 20 ore, 25 minute, 29 secunde
Ziarist slab . Echipa care a retrogradat progresul focsani . Nu aceasta nou înființata . Si 3 puncte făcute de niște oameni care si au pierdut timpul si banii lor Pt a nu face orașul de ras .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.