Sport

12 echipe înscrise la Cupa “Mausoleul Open” la minifotbal

Dan Chiriac
27 mai 2015 485 vizualizări
Printre echipele înscrise se află Oz-er Bacău şi Inter Vaslui, două dintre cele mai bune echipe din minifotbalul din zona Moldovei

Echipele de minifotbal din Vrancea, dar şi din judeţele limitrofe s-au înscris deja la prima ediţie a Cupei “Mausoleul Open”. Întrecerile au loc la Mărăşeşti. Prima etapă a competiţiei va avea loc pe 28 iunie. “Avem pană acum o prticipare extraordinară cu două foste campioane la minifotbal în Romania, Oz-er Golden Boys Bacău şi Inter Traian Vaslui. Mai sunt patrulocuri libere cu o lună înainte de începerea întrecerii. Termenul limită este 12 iunie. Meciurile vor avea loc în perioada 28 iunie-19 iulie la Sala Polivalentă din Mărăşeşti. Vor fi două reprize a cate 25 de minute”, ne-a spus Romeo Drăgan, organizatorul evenimentului. Organizatorii au decis să mărească valoarea premiilor. Astfel vor fi acordate premii totale de 10.000 de lei pentru locurile 1, 2 şi 3. Vor fi acordate diplome şi cupe. Golgeterul, cel mai bun portar şi cel mai tehnic jucător vor primi la randul lor premii la finalul întrecerii. Relaţii suplimentare despre această competiţie se pot obţine la numărul de telefon 0725144299. La întreceri sunt aşteptate echipe din zona Odobeştiului, din Focşani, Jariştea, Boloteşti, Ţifeşti, Adjud sau Tecuci. Competiţia se desfăşoară cu sprijnul Primăriei oraşului Mărăşeşti şi Consiliului Local Mărăşeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.