Sport

Pamiro Construct, lider în grupa finală la liga de minifotbal

Dan Chiriac
27 apr 2015 652 vizualizări
In primul tur al Cupei Romaniei s-au produs mai multe surprize

Sezonul 2014-2015 al Ligii de minifotbal Vrancea se apropie de finalul stagiunii. Ultima etapă din play-off, disputată duminică la baza sportivă EnergoSport a stabilit echipele care vor participa în Grupa Finală pentru desemnarea campioanei ediţiei a cincea. Voinţa Deep Serv a terminat play-off-ul pe prima poziţie în clasament, dar conform punctelor obţinute în confruntările directe din tur şi play-off cu echipele calificate, va pleca din poziţia a-2-a, la un singur punct de liderul surprinzător, Pamiro Construct.  Formaţia pregătită de Claudiu Manta a reuşit cel mai bun punctaj din confruntările directe a primelor 6 echipe calificate, 10 puncte în tur şi 9 puncte în retur. Victoria cu 2-1 asupra ''doctorilor'' din această etapă i-a trimis în fotoliul de lider. În derby-ul etapei, Sanorom a terminat la egalitate 1-1 cu Arena. Cătălin Voinea a deschis scorul printr-o deviere din 3 metri, iar la ultima fază a jocului Iulian Negoescu a adus egalarea. Cu această remiză, Sanorom a acumulat 15 puncte pentru Grupa Finală, ocupand locul 4, în timp ce Arena are 16, la trei puncte de liderul Pamiro. Golgeterul ultimelor 3 ediţii de campionat, Ciprian Dumitriu s-a accidentat la această partidă, fiind indisponibil pentru tot restul sezonului. Clasamentul grupei finale: 1 Pamiro Construct 19p, 2. Voinţa Deep Serv 18, 3. Arena 16, 4. Sanorom Boloteşti 15, 5. Flux DiaCarn  10 şi locul 6 Dr.GSM&Global Proiect 7 puncte .

Rezultatele şi marcatorii ultimei etape din play-off:

Voinţa Deep Serv - ACS Mausoleul 2-0 (0-0) Au marcat Răzvan Duţu, Răzvan Crăciun
Flux DiaCarn - Auto ZBR 4-1 (2-0) Au marcat Andrei Ciornei, Marian Savin, Cătălin Grama respectiv Andrei Ciornei-autogol.

Sanorom - Arena 1-1 (1-0) Au marcat Cătălin Voinea respectiv Iulian Negoescu
Pamiro Construct - Dr.GSM&Global Proiect 2-1 (2-0) Au marcat Alin Şotarcă, Popa Remus-autogol respectiv Ionuţ Manu.
Prima etapă din Grupa Finală este programată pe data de 22 mai: Voinţa Deep Serv - Arena, Dr.GSM&Global Proiect - Flux ,Pamiro Construct -Sanorom Boloteşti . Campioana şi vicecampioana ediţiei 2014-2015 vor participa la Iaşi la turneul regional de calificare pentru Campionatul Naţional.
Surprize, surprize în primul tur al Cupei Romaniei la minifotbal
Organizatorii Ligii de minifotbal au programat în comuna Boloteşti primul tur al Cupei Romaniei la minifotbal, ediţia 2014-2015, cu participarea echipelor din Liga 1, play-out şi celor din Liga 2. Finalista ediţiei trecute şi participantă la turneul Final al Cupei Romaniei, Jess Caffè este singura formaţie din Liga 1 calificată în turul 2. Gabana Ferm, Green Team şi Amicii nu s-au prezentat la jocuri şi au pierdut cu 3-0, iar în cazul echipei Amicii Urecheşti formaţia a fost exclusă din Liga întai, fiind la a-3-a neprezentare în acest sezon. Fc Pantzer Vidra este calificată în grupele Cupei Romaniei după victoria cu 4-2 din turul 2 asupra Forestei Broşteni.
Rezultatele înregistrate:
Super Fast - Fabrica de imagine 2-2 (0-1) : 6-5 după 7 m
Sporting - Jess Caffè 3-7 (2-3)
Fc Pantzer Vidra - Green Team 3-0 - neprezentare
Foresta Broşteni - Amicii Urecheşti 3-0 - neprezentare
Casa Panciu - Altdorf Tehnik 8-1 (1-0)
Fc Jariştea - Pro As Company 3-1 (2-1)
Băncila Boloteşti - Gabana Ferm 3-0 - neprezentare

ANL Unirea Odobeşti - Apollo Focşani 3-3 (1-1) : 4-6 după 7 m
Tur 2: Fc Pantzer Vidra - Foresta Broşteni 4-2 (2-1)
Joi 30 aprilie sunt programate jocurile turului 2,după următorul program :
Jess Caffè - Super Fast, caştigătoarea va evolua în Gr.A, alături de Voinţa Deep Serv şi Auto ZBR, Fc Pantzer Vidra în Gr.B alături de Pamiro Construct şi Flux DiaCarn, Casa Panciu-Fc Jariştea  - caştigătoarea în Grupa C, alături de Arena şi Dr.Gsm&Global Proiect şi Băncila Boloteşti - Apollo Focşani  - caştigătoarea în Gr.D, alături de Sanorom Boloteşti şi ACS Mausoleul. Primele 2 clasate din cele patru grupe se califică în sferturile de finală după sistemul A1-B2,A2-B1,C1-D2 si C2-D1. În caz de egalitate vor urma direct lovituri de la 7 m. Prima etapă a Grupelor Cupei Romaniei este programată duminică 3 mai, iar finala competiţiei pe 17 mai. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.