Sport

CSM Focşani 2007 continuă drumul spre liga întâi la handbal

Dan Chiriac
26 mar 2015 546 vizualizări
CSM Focşani - CSU Bucovina 2 Suceava 40-24 (2-14), într-o partidă disputată miercuri seara la Sala Polivalentă

Evoluţia foarte bună a echipei de handbal masculin în Divizia A a adus mulţi iubitori ai sportiului în tribunele Sălii Polivalente, la partida de miercuri seara. Toţi se aşteptau la un nou “galop” de sănătate din partea gazdelor. În cele din urmă aşa s-a şi întâmplat, deşi startul de meci nu a fost cel mai favorabil. CSM 2007 a condus pe tabela de marcaj la diferenţe mici de scor şi s-a văzut egalată la 11 în minutul 22. Un time-out cerut de antrenorul Viorel Ciubotaru i-a trezit pe jucătorii focşănenii care au preluat iniţiativa şi au dus diferenţa la şase goluri până la pazuă. Portarul Ungureanu a apărat o aruncare de la şapte metri la ultima fază a primei reprize. Cei care îşi închipuiau că echilibrul se poate menţine şi în actul secund s-au înşelat. Focşănenii, mobilizaţi la cabine de antrenorul Viorel Ciubotaru, au dat totul pe teren şi au dus repede diferenţa la zece goluri: 28-18 în minutul 40. Până la final s-a pus doar problema diferenţei de scor. Cum golaverajul s-ar putea să conteze la finalul sezonului, focşănenii au încercat să marcheze cât mai mult şi au obţinut în final o victorie la 16 goluri: 40-24. Echipa de handbal masculin CSM 2007 Focşani a urcat pe locul II în Divizia A. în clasament, CSM Ploieşti are 54 puncte, fiind urmată de CSM Focşani 51 puncte, Politehnica Iaşi, HCM Piteşti şi CSU Galaţi 48 puncte. Programul în continuare al focşănenilor este următorul: ora 18,30, cu Teleorman Alexandria, în deplasare, la 1 aprilie, cu HC Argeş Piteşti, acasă, la 4 aprilie, cu CSM Ploieşti, în deplasare, la 9 aprilie, cu Cimentul Bicaz, acasă, la 6 mai, cu HC Buzău 2012, în deplasare, la 9 mai, cu Politehnica Iaşi, în deplasare, la 30 mai. Cel mai important joc este cel cu HCM Piteşti, care va avea loc pe 4 aprilie la Sala Polivalentă. Deja, conducerea echipei a făcut un apel către spectatorii prezenţi la partida de miercuri să vină în număr cât mai mare şi la jocul cu piteştenii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.