Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Hagi a sărbătorit prin muncă

Ziarul de Vrancea
5 feb 2015 483 vizualizări
Fostul internaţional Gheorghe Hagi, care a împlinit, ieri, 50 de ani, a participat la antrenamentul echipei sale, FC Viitorul, în cantonamentul pe care aceasta îl efectuează în Antalya, a anunţat, într-o postare video, pe contul de Facebook, gruparea dobrogeană.

De asemenea, jucătorii echipei au realizat un mesaj filmat pentru antrenorul şi patronul formaţiei la care evoluează. Din film au lipsit Cristian Manea, Florin Tănase (convocaţi la lotul divizionar), respectiv Ianis Hagi, Carlo Casap şi Florinel Coman (selecţionaţi la reprezentativa U17). Gheorghe Hagi sărbătoreşte împlinirea varstei de 50 de ani în Turcia, el aflandu-se în această perioadă în Antalya într-un stagiu de pregătire cu echipa FC Viitorul.

Grupă grea pentru tricolorii tineri

Echipa naţională de tineret a Romaniei a fost inclusă în grupa a V-a de calificare la Campionatul European din 2017, alături de reprezentativele Danemarcei, Armeniei, Ţării Galilor, Bulgariei şi Luxemburgului, s-a stabilit, ieri, la tragerea la sorţi de la Nyon, informează site-ul oficial al FRF. Cele nouă caştigătoare de grupă se vor califica direct la turneul final, iar cele mai bune patru ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a decide ultimele două calificate la Euro-2017.

Asesoft s-a oprit în 16-imi

Campioana Romaniei la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti, a fost învinsă, , în deplasare, de formaţia rusă Kuban Krasnodar, cu scorul de 79-92 (40-41), în cea de-a cincea partidă din grupa N, contand pentru 16-imile Eurocup, ratand calificarea în faza următoare.  Pentru Asesoft au marcat Flowers 24 puncte, Hayes 18, Labovic 12, Runkauskas 9, Mohammed 6, Pelekanos 4, Burlacu 3, Cooper 3. Următoarele meciuri din grupa N se vor desfăşura în 11 februarie:  CSU Ploieşti - Nancy şi Valencia - Kuban, dar campioana Romaniei nu mai poate spera la calificarea mai departe, ocupand ultimul loc în grupă, cu doar o victorie.

Tamuz, operat cu succes

Atacantul formaţiei Petrolul Ploieşti, Toto Tamuz, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul stang la clinica Acibadem din Istanbul, perioada de refacere estimată de medici fiind cuprinsă între patru și şase săptămani, informează, site-ul oficial al grupării prahovene. Fotbalistul a resimţit dureri la genunchi încă din toamna trecută, dar a amanat operaţia sperand că va putea evolua pană la finalul sezonului. În primul stagiu de pregătire din Antalya durerile s-au accentuat, iar după mai multe investigaţii medicii au decis că varful israelian trebuie supus unei intervenţii chirurgicale. Doctorul echipei Petrolul, Claudiu Stamatescu, a declarat că Tamuz se simte bine, operaţia fiind un succes.

A murit Udo Lattek

Fostul antrenor german Udo Lattek, care a caştigat în premieră Cupa Campionilor Europeni, Cupa UEFA şi Cupa Cupelor cu echipe diferite, a decedat, miercuri, la varsta de 80 de ani. Lattek a caştigat Cupa Campionilor Europeni cu Bayern München în sezonul 1973-1974, Cupa UEFA cu Borussia Mönchengladbach în sezonul 1978-1979 şi Cupa Cupelor cu FC Barcelona în sezonul 1981-1982. Fostul tehnician a caştigat opt titluri de campion în Bundesliga şi trei Cupe ale Germaniei cu Bayern München şi Borussia Mönchengladbach. Udo Lattek a pregătit în cariera sa formaţiile Bayern München, Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund, FC Barcelona, FC Köln, Schalke 04 şi a fost antrenor secund la naţionala Germaniei.

“Elefanţii” – in finala Cupei Africii

Echipa naţională a Coastei de Fildeş s-a calificat în finala Cupei Africii pe Naţiuni, după ce a învins, miercuri, la Bata, cu scorul de 3-1 (2-1), reprezentativa din RD Congo, în semifinalele competiţiei. Golurile ivorienilor au fost marcate de Yaya Touré ('21), Gervinho ('41) şi Kanon ('68), în timp ce pentru congolezi a înscris Mbokani, în minutul 24, din penalti. În finală, ivorienii vor întalni învingătoarea partidei dintre reprezentativa Ghanei şi formaţia Guineei Ecuatoriale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.