Sport

Panciu a câştigat derby-ul

Dan Chiriac
23 nov 2014 712 vizualizări
FC Panciu - AS Suraia 1-0 (1-0), în etapa a 11-a a Superligii Altdorf Tehnik u unicul gol al partidei a fost marcat de Marius Bodoc, viceprimarul comunei Dumitreşti

Sâmbătă a fost programată o nouă etapă din cadrul Superligii Altdorf Tehnik la fotbal. FC Panciu şi AS Suraia s-au întâlnit în derby-ul etapei. Gazdele s-au impus cu 1-0, după golul marcat în minutul 34 de Marius Bodoc. Păncenii au un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului. Aceştia au acumulat 30 puncte, fiind urmaţi de Euromania Dumbrăveni, 25 puncte şi AS Suraia, cu 23 puncte. Dumbrăveniul a reuşit un nou scor fluviu în faţa celor de la Unirea Ţifeşti, 11-2. Echipa de pe locul trei a marcat în ultimele trei partide disputate 39 de goluri! Urmează în clasament  Voinţa Odobeşti cu 20 de puncte şi Selena Jariştea cu 20 puncte. Partida Voinţa Odobeşti – Victoria Gugeşti a fost amânată pentru o dată ulterioară. Cele două formaţii au convenit de comun acord să dispute jocul într-o altă zi. Selena Jariştea a câştigat la masa verde jocul de la Cîmpineanca, după ce terenul de joc a fost neregulamentar. FCM Adjud nu s-a prezentat la jocul de la Cîrligele. Rezultatele partidelor: Euromania Dumbrăveni - Unirea Ţifeşti 11-2 Voinţa Cîrligele - FCM Adjud 3-0, AS Cîmpineanca - Selena Jariştea 0 -3, FC Panciu - AS Suraia 1-0.

Şoimii Mirceşti, noul lider în liga Grafit Decor

În liga Grafit Decor, lider a devenit Şoimii Mirceşti cu 21 de puncte, după victoria cu 7-1 obţinută în deplasare cu Viitorul Vîrteşcoiu. Pe locul doi se află Victoria Vânători cu 20 puncte. Aceasta a realizat doar un 2-2, pe teren propriu, cu Victoria Pufeşti. Unirea Milcovul a învins cu 2-1 Voinţa Răstoaca, într-un un derby local. Rezultatele meciurilor de duminică au fost: Dinamo Tătăranu - Tractorul Năneşti 0 -4, Victoria Vînători - ASS Victoria Pufeşti 2-2, Trotuşul Rugineşti – Podgoria Coteşti 1-2,  Viitorul Vîrteşcoiu – Şoimii Mirceşti 1-7, Viitorul Bilieşti - Voinţa Sl. Ciorăşti 6-4, Unirea Milcovul – Voinţa Răstoaca 2-1. Flacăra Urecheşti a stat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.