Sport

Performanţe pentru dansul sportiv focşănean

Dan Chiriac
21 oct 2014 1085 vizualizări
Două medalii de aur au obţinut dansatorii în concursurile de la finalul săptămânii

La Bucureşti, la finalul săptămânii trecute, s-a desfăşurat concursul naţional de dans sportiv "Cupa Davidans ". La Brăila, duminică, copiii de la clubul TenDances au participat la "Cupa Style Dance ". La concursul de la Bucureşti, rezultatele obţinute de sportivii focşăneni au fost foarte bune. Disputa pentru locurile din finală cu perechile de la alte cluburi, a fost câştigată la clasa E, categoria de vârstă 12-15 ani, de perechea Paul Muşat şi Diana Negoiţă.

Rezultatele nu au lipsit nici în concursul de la Brăila

Tot în finală, pe locul 5 la clasa E, categoria de vârstă 6-11 ani, s-a clasat şi perechea Mihai Belciuganu şi Denisa Mihăilă. Perechile sunt antrenate de Răzvan Toderaşc şi Cristina Murgu. La Brăila, prin perechea Alese Bănică şi Mălina Mangu, clubul TenDances a obţinut locul I la categoria de vârstă 10-11 ani, clasa Precompetiţional. Clubul focşănean a avut şi alte perechi în finale: Alesio Dima şi Mara Ciobanu locul 5 debutanţi  - un dans la 4-7 ani, David Baldin şi Andreea Puică locul 5 debutanţi - 2 dansuri la 4-7 ani, Mateo Manole şi Denisa Manole locul 6 debutanţi - 2 dansuri la 10-11 ani. Sportivii sunt antrenaţi de instructorul Ionuţ Buzatu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.