Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Arbitri turci la Aktobe- Steaua

Ziarul de Vrancea
28 iul 2014 528 vizualizări
Partida FK Aktobe - Steaua, contand pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, ce se va disputa, maine, de la ora 18.00, pe Stadionul Central din Aktobe, va fi arbitrată de o brigadă din Turcia avandu-l la centru pe Huseyin Gocek, ajutat la cele două linii de Mustafa Eyisoy şi Orkun Aktaş, în timp ce Suleyman Abay va fi rezervă.

 Returul acestei întalniri va avea loc în 6 august, de la ora 20.30, la Bucureşti, pe Stadionul Steaua. Totodată, s-au stabilit şi arbitrii de la partidele celor trei reprezentante ale Romaniei în turul III preliminar al Ligii Europa, care se dispută joi: Astra Giurgiu - Slovan Liberec (19:00) -Ilias Spathas (Grecia); Dinamo Minsk - CFR Cluj (ora 20:00) - Martin Hansson (Suedia); Petrolul - Viktoria Plzen (ora 21:00) - Anthony Taylor (Anglia)

Balaj fluieră în Azerbaidjan

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru partida dintre echipa azeră Neftci Baku şi formaţia georgiană FC Şihura, din prima manşă a turul trei preliminar al Ligii Europa, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA. Balaj va fi ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe şi Ovidiu Artene, arbitru de rezervă fiind Cătălin Popa. Partida Neftci Baku - FC Şihura, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 18.00.

Tragedie pe Mont Blanc

Doi alpinişti şi-au pierdut viaţa duminică în sectorul "Dintele Gigantului", din Masivul Mont-Blanc, în Alpii francezi, după ce au căzut în gol, au anunţat surse oficiale. "Corzile celor doi alpinişti au cedat în timp ce urcau pe sectorul Dintele Gigantului", a precizat un responsabil al jandarmeriei montane din Chamonix, fără a oferi mai multe detalii despre circumstanţele în care s-a produs accidentul.
Conform autorităţilor locale, unul dintre alpinişti este de naţionalitate irlandeză, iar paşaportul său a fost găsit de salvatori. Nu se cunoaşte deocamdată identitatea celuilalt alpinist mort. Vinerea trecută, doi alpinişti finlandezi şi-au găsit sfarşitul tot în Masivul Mont-Blanc. Cei doi aveau varste de 25 şi 40 de ani.

Cicerova, forfait la Europene

Atleta rusă Anna Cicerova, campioană olimpică la Londra în proba de săritura în înălţime, nu va participa la Campionatele Europene de la Zürich, care se vor desfăşura în perioada 12-17 august, a anunţat, ieri, antrenorul său, Valentin Maslakov. Cicerova va absenta de la Campionatele Europene din cauza unei accidentări la gleznă. "Sperăm ca accidentarea să nu fie foarte gravă şi ea să strălucească la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016", a declarat Maslakov pentru agenţia R-Sport. Cicerova, în varstă de 32 de ani, este medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de anul trecut de la Moscova şi a realizat cea mai bună performanţă mondială a anului, cu o săritură de 2,01 metri la Eugene (SUA) în luna mai.
Marius Niculae, în liga secundă turcă
Atacantul Marius Niculae a semnat un contract pe două sezoane cu echipa de ligă secundă din Turcia, Şanliurfaspor (locul 11 în sezonul trecut), a anunţat gruparea turcă pe pagina oficială de Facebook. Niculae, în varstă de 33 de ani, a evoluat în sezonul trecut în Ucraina, la Hoverla Ujgorod. El a mai jucat la Dinamo, Sporting Lisabona, Standard Liège, FSV Mainz, FC Vaslui şi Shandong Lüneng.  Liga a doua din Turcia începe la 31 august.

Serbia, campioană europeană la polo

Echipa naţională de polo masculin a Serbiei a caştigat Campionatul European, după ce a învins, duminică, la Budapesta, în finală, cu scorul de 12-7, reprezentativa Ungariei. În finala mică, selecţionata Italiei a trecut, cu scorul de 11-9, de formaţai Muntenegrului. Echipa naţională a Romaniei a încheiat pe locul 8 Campionatul European.


Griezmann pleacă la Atletico

Atletico Madrid a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Real Sociedad, pentru transferul internaţionalului francez Antoine Griezmannn.  Jucătorul francez, în varstă de 23 de ani, urmează să efectueze vizita medicală şi apoi să semneze contractul cu Atletico. Griezmann juca la Real Sociedad din 2009.

.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.