Sport

Echipele din Focşani se pregătesc pentru Braşov Junior’s Cup

Dan Chiriac
25 iul 2014 690 vizualizări
LPS Focşani va partica la turneul U 16, iar Prosport şi Viitorul la grupele mici

Grupele de copii de la Viitorul Focşani şi Prosport Focşani vor participa în luna august la Braşov Junior’s Cup, cea mai importantă competiţie juvenilă din această vară. Cluburile din Focşani au înscris echipe la mai multe categorii de varstă. La startul ediţiei din acest an sunt aşteptate peste 200 de echipe din toată ţara, dar şi din ţări din Europa.  Braşov Juniors Cup se desfăşoară pe 15 terenuri din Braşov şi din oraşele învecinate. De asemenea, LPS Focşani va participa în turneul echipelor U 16, acolo unde se va juca “11” la “11” pe teren normal. Braşov Junior’s Cup are loc în perioada 10-14 august pentru mai multe categorii de varstă: U16 - fotbal 11, U15 - fotbal 11, U14 - fotbal 11, U13 -fotbal 11, U12 – 8^1 jucători, U11 – 7^1 jucători, U10 – 7^1 jucători, U9 – 6^1 jucători şi U8 – 4^1 jucători. Alături de echipe din România, la Braşov şi-au anunţat prezenţa formaţii din Polonia, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Ucraina şi Republica Moldova. Anul trecut, grupa 2004 de la CSM Focşani şi-a confirmat încă odată valoarea, reuşind să se claseze pe locul secund la turneul de fotbal Braşov Junior’s Cup. Focşănenii au fost la un pas să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, dar au pierdut dramatic finala jucată cu cei de la Benta Braşov. CSM Focşani a deschis scorul şi a condus cu 1-0 pană aproape de final, cand formaţia gazdă a reuşit să egaleze. La loviturile de departajare, focşănenii au ratat odată, suficient pentru ca braşovenii să ia titlul. Focşănenii au pierdut un jucător faţă de ediţia precedentă, după ce Eduard Lambrinoc s-a transferat chiar la Tîmpa Braşov, după ce familia acestuia s-a mutat în oraşul din Transilvania.  CSM a ales să nu se înscrie în acest an la turneul braşovean. Anul trecut, grupa 2007 de la Prosport Focşani a caştigat competiţia, fiind favorită şi acum pentru adjudecarea trofeului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
furiosu, acum 3562 zile, 3 ore, 9 minute, 1 secunda
parinti , mare atentie , la csm focsani nu mai conteaza decat grupa lui alex dumitru si cea a lui orlando . restul pa . se vor desfiinta sau se vor mari taxele .nu mai e nimic serios . s-a dus citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.