Sport

Stadionul “Milcovul”, închis în plin sezon competiţional!

Dan Chiriac
24 apr 2014 598 vizualizări
Motivul invocat este refacerea terenurilor din Complexul Sportiv Sud u echipele de juniori şi seniori vor merge să joace la “ţară” u barajele interjudeţene nu au unde să se desfăşoare

Fotbalul din Focşani a mai suportat ieri o lovitură, după ce clubul CSM 2007 Focşani a anunţat că terenurile din Complexul Sportiv “Milcovul” se vor închide timp de o lună şi jumătate! Acest fapt se întamplă în plin sezon competiţional, cand meciurile de juniori, dar şi cele de seniori sunt în plină desfăşurare. Motivul invocat este acela că terenurile urmează să fie refăcute! Singura echipă care va avea voie să dispute în continuare partide pe terenul 1 este cea de la Liceul cu Program Sportiv, în cadrul campionatelor de juniori A şi B. În rest, toată lumea trebuie să-şi găsească un alt teren unde să dispute partidele. Afectate de această decizie sunt mai multe cluburi din Focşani. Astfel, singura echipă de seniori din Focşani, Unirea, va fi nevoită să dispute play-off-ul ligii a cincea pe un alt teren din judeţ. La juniori C, LPS Focşani şi Unirea Focşani sunt cele două echipe afectate. În etapa de sambătă, LPS Focşani urma să joace acasă cu Podgoria Coteşti, dar a fost nevoită să programeze jocul în deplasare, la Coteşti. La juniori D, CSM Focşani şi Viitorul Focşani urmează să-şi găsească un alt teren. CSM Focşani s-a orientat spre terenul din Vulturu, acolo unde azi va disputa un joc amical cu Stars Brăila, cu începere de la orele 17.30. Sporting Focşani, CSM Focşani, Viitorul Focşani şi Progresul Focşani au la randul lor de suferit în urma acestei decizii, în cadrul campionatului de juniori E. Culmea este că terenul doi a fost redeschis pentru antrenamente şi jocuri în urmă cu două luni. 

Baraje interjudeţene la juniori

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a anunţat datele de disputare a barajelor interjudeţene în cadrul campionatelor naţionale de juniori C, D şi E, dar şi datele pană la care trebuie desemnate campioanele judeţene. La juniori E, campioana judeţului va fi desemnată pană pe 4 mai, iar barajul interjudeţean se va disputa pe 8 mai turul şi pe 10 mai returul. La juniori D, campioana judeţului trebuie stabilită pană 14 mai, iar barajul interjudeţean se va disputa pe 17 mai turul şi pe 20 mai returul. La juniori C, campionatul se va încheia pană pe 20 mai, iar barajul interjudeţean va avea loc pe 24 mai turul şi pe 27 mai returul. “Cum baza sportivă Milcovul a fost închisă, cluburile trebuie să găsească o altă soluţie, pentru că toate aceste meciuri de baraj se pot disputa doar pe terenuri omologate de Federaţia Romană de Fotbal. De asemenea, AJF Vrancea roagă cluburuile de copiii şi juniori să nu mai amane nejustificat partidele din cadrul acestor campionate. De altfel, AJF Vrancea va programa meciurile din cadrul etapelor rămase la cele trei categorii de varstă, urmand ca echipele din Focşani să anunţe locul unde îşi vor desfăşura partidele de pe teren propriu”, spune Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. (Dan CHIRIAC)


Programul meciurilor de juniori:

Juniori C:

LPS Focşani – Podgoria Coteşti – sambătă orele 10.00, se joacă la Coteşti

Viitorul Homocea-  Unirea Focşani – sambătă orele 11.00

Viitorul Sihlea- Voinţa Odobeşti – se joacă la Gugeşti – sambătă orele 10.00

Ştiinţa Focşani – FCM Adjud- se joacă la Suraia – sambătă orele 11.00

Juniori D: miercuri 30 aprilie – orele 19.00

Young Stars Panciu – CFT Juventus Focşani

Young Stars Boloteşti – Viitorul Focşani – se joacă la Jariştea

Juniori E:

Duminică - stadionul din Vulturu

10.00: ASS Vulturu – CSM Focşani
11.00: Progresul Focşani – CSM 2 Focşani
12.00: ASS Vulturu – Viitorul Focşani
13.00 ASS Vulturu – CSM 2 Focşani

Luni: 16.30: Viitorul Focşani- Progresul Focşani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.