Politică

Consilierii îi cer primarului mai mulţi poliţişti la Obor

Iulia Crețu
3 iun 2013 907 vizualizări
Cartierul Obor din Focşani nu este cea mai liniştită şi mai sigură zonă din oraş. O reclamă chiar unii consilieri locali focşăneni, care-i cer primarului Decebal Bacinschi, dar şi Poliţiei, mai multe patrule pe străzi.

Consilierul PSD Liviu Oloeriu a reclamat, în cadrul şedinţei de CL de luna trecută, că locuitori din zonă i s-au plans că nu pot merge liniştiţi pe stradă din cauza unor anumiţi cetăţeni certaţi cu bunul simţ şi cu legea. Oloeriu a precizat că nu este vorba de zilele de targ, cand agenţii sunt la Obor, ci în restul săptămanii. “Am o solicitare din partea cetăţenilor din cartierul Obor, care mi s-au plans că în afara zilelor cand este targ, nu se patrulează. Şi atunci cand poliţiştii nu sunt în zonă, au de suferit, în special doamnele. Cer ca acest cartier să intre în atenţia Poliţiei”, a spus Liviu Oloeriu. Atenţionările consilierilor s-au îndreptat nu doar pentru mai multă siguranţă pe străzi, ci şi pentru mai multă curăţenie. Consilierul PP-DD Milea Lionida a cerut ca muncitorii de la Spaţii verzi să cureţe pomii şi să taie iarba. “Vreau să le cer celor de la Direcţia de Dezvoltare să programeze o acţiune pentru distrugerea ţanţarilor în Bahne şi prin parcuri. De asemenea, ar trebui intervenit şi pe strada Plevnei pentru curăţarea pomilor şi pentru a se tăia iarba”, a spus şi Milea Lionida. Primarul a solicitat, la randul său, directorului de la Dezvoltare să aibă în agendă aceste zone. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.