Politică

Preşedinte PSD la Consiliul Local Focşani

Iulia Crețu
31 mai 2013 2471 vizualizări
Ionuţ Mersoiu, consilier local PSD, va fi pentru următoarele trei luni preşedinte de şedinţă în micul Parlament municipal. Propunerea pentru acesta a venit din partea USL la şedinţa ordinară de joi.

El îi va lua locul lui Tudorel Trofin, viceprimarul liberal conducand întalnirile de lucru în ultimele trei luni. Ionuţ Mersoiu este unul dintre cei trei cei mai tineri consilieri locali din acest mandat. Alături de Manuela Axente, PP-DD, şi Dorian Alecsandrescu, PSD, el face parte din generaţia tanără din CL. De precizat că pană acum, niciunul dintre cei trei aleşi nu a avut intervenţii în plen, de la depunerea jurămantului. Rămane de văzut dacă în calitate de preşedinte de şedinţă Ionuţ Mersoiu va fi capabil să ţină în frau discuţiile dintre cele două tabere politice. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Cetatean, acum 3989 zile, 17 ore, 19 minute, 52 secunde
Este un nimic..Nu are nicio treaba cu administratia publica.Ce meserie are el?Bagator de seama.A venit din IT cu $ si a castigat locul de consilier.Ce a facut pana acum el? un mare NIMIC.
George, acum 3990 zile, 16 ore, 14 minute, 53 secunde
Un baiat saritor si cu bun simt
șurubaru, acum 3990 zile, 17 ore, 13 minute
Dacă întra devăr este respectuos și ajută foarte repede ar trebuii să facă ca tot domeniul public din Focșani,adică și cel de la dos din spatele bulevardelor să fie iluminat la fel cu citeste integral
Un cetatean , acum 3990 zile, 22 ore, 31 minute, 10 secunde
L-am cunoscut pe acest consilier cand a venit la o sesizare facuta de vecinii mei din zona Lidl in legatura cu o parcare din spatele blocului unde locuiesc. Am stat de vorba cu el si e foarte citeste integral
Zvalan, acum 3991 zile, 22 ore, 49 minute, 12 secunde
Un jeg si un traficant!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.