Politică

Ciprian Nica, primul parlamentar PSD cu birou

Doina Ganea
13 mar 2009 1443 vizualizări
Deputatul Ciprian Nica si-a inaugurat ieri primul cabinet parlamentar de pe raza Colegiului 6, in care a fost ales in noiembrie 2008. Ciprian Nica este primul parlamentar PSD care si-a inaugurat un cabinet, dar pe care il va imparti cu senatorul Miron Mitrea

Locatia aleasa este aceeasi cu cea detinuta anterior de senatorul PSD Angel Tilvar, adica in cladirea fostei Primarii Adjud. La eveniment au participat alaturi de primarul Adjudului, Constantin Armencea, toti primarii PSD din colegiu, inclusiv primarul din Panciu, Ion Petre. Deputatul a dat asigurari celor prezenti ca va fi alaturi de ei de doua ori pe saptamina. Nica a scuzat absenta de la inaugurare a senatorului Miron Mitrea "Ma voi bate pentru ca oamenii de aici sa beneficieze de proiecte care sa le aduca mai multi bani. Voi fi alaturi de ei, pentru ca si ei au fost alaturi de mine. Dl Mitrea m-a rugat sa va transmit sanatate si sa va spun ca va veni peste doua luni la Adjud", le-a transmis edililor Ciprian Nica. Dupa inaugurarea cabinetului parlamentar si o slujba de sfintire, participantii au fost invitati la o agapa. Ciprian Nica spera ca in curind sa isi gaseasca o locatie potrivita pentru un cabinet si in Panciu, orasul care i-a adus cele mai multe voturi pentru deputatie. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 18 ore, 44 minute, 59 secunde
UN JEG< DOUA JEGURI UMANE: NICA SI MITREA
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.