Politică

VIDEO+Galerie foto:Raluca Turcan, Ludovic Orban şi Florin Roman au venit la Balul Liberalilor Vrânceni 2017

Ziarul de Vrancea
29 ian 2017 5779 vizualizări
Peste 400 de persoane au participat la un eveniment devenit tradiţional.Liberalii au socializat şi au anunţat că vor continua să susţină tinerii talentaţi din judeţ




Foto: Oaspeţi de onoare au fost Raluca Turcan, Ludovic Orban şi Florin Roman
 






Sâmbătă seară, într-o atmosferă destinsă, liberalii vrânceni au sărbătorit 137 de ani de la înfiinţarea filialei judeţene, la Resort Laguna, în prezenţa a peste 400 de invitaţi. Raluca Turcan, preşedinte PNL, Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor şi Florin Roman, deputat PNL, au onorat invitaţia preşedintelui PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, de a se întâlni cu ceilalţi invitaţi, într-un cadru colegial. La eveniment nu au participat doar liberali, ci şi vrânceni care nu sunt membri PNL, dar care au dorit să serbeze alături de gazde peste un secol de mişcare liberală în Vrancea. Senatorul Cătălin Toma, deputatul Ion Ştefan, consilierii PNL judeţeni şi locali, la care s-au adăugat primari PNL din mai multe localităţi vrâncene, au reprezentat gazde bune pentru invitaţi.

Eveniment de susţinere a tinerelor talente

Preşedintele PNL Vrancea a anunţat la începutul serii faptul că balul reprezintă nu doar un prilej de celebrare a 137 de ani de liberalism, ci şi un moment în care sunt identificaţi tineri talentaţi din Vrancea care urmează să primească burse pentru a-i sprijini într-o viitoare carieră. ”Aniversăm astăzi 137 de ani de istorie liberală vrânceană. A devenit o tradiţie pentru PNL acest eveniment, care vine după un an solicitant. Ne-am adunat să socializăm, dar şi pentru a ajuta. Vă mulţumesc pentru prezenţă, pentru implicare şi mă bucur că am fost împreună şi la ceas aniversar, nu doar în bătăliile politice. Demonstrăm încă o dată că suntem o mare familie vrânceană. Unitatea de care va da dovadă în viitor acest partid va reprezenta cheia succesului. La mulţi ani, colegi liberali! La mulţi ani, prieteni vrânceni care ne sunteţi alături!”, a precizat Cătălin Toma. La balul liberal, Giada Giardinelli, o tânără solistă din Străoane, care a şi cântat la evenimentul de sâmbătă seara, a primit o bursa din partea PNL pentru următoarele concursuri la care va participa. Totodată, în sală au fost expuse mai multe tablouri pictate de Maria Prichici, unele fiind achiziţionate de cei prezenţi.



Raluca Turcan: „Uniţi, luând decizii corecte, sperăm să schimbăm lucrurile atât în Vrancea, cât şi în alte judeţe”

Raluca Turcan a făcut vorbire despre momentele care trebuie să reprezinte un nou start pentru liberali, pentru un parcurs politic pe măsura aşteptărilor. ”Nu-mi explic de ce în Vrancea, care a avut o istorie liberală extrem de importantă, cu oameni deosebiţi în toate domeniile, s-a ajuns la situaţia actuală. Dar, uniţi, luând decizii corecte, sperăm să schimbăm lucrurile atât în Vrancea, cât şi în alte judeţe”, a spus Raluca Turcan. ”Deşi nu a putut fi alături de noi, Vlad Constantin, tânărul pictor sustinut de PNL la balul de acum 2 ani, a trimis un mesaj video de la Iaşi. A fost un moment emoţionant”, a precizat şi deputatul Ion Ştefan. Despre istoria PNL în Vrancea a vorbit Eduard Lambrino, iar Ludovic Orban s-a referit la emoţiile pe care le are când ajunge la Focşani. Liberalii au prezentat un film despre istoria PNL la nivel naţional, un clip video, după care şi-au invitat soţiile la dans, pe ringul de la Resort Laguna. Atmosfera a fost întreţinută de trupa Vali Stoleru Band din Bacău, o tânără solistă de muzică populară, Mihaela Gurău, soprana focşăneană Alina Lăduncă-Coban şi pianista Crimhilda Cristescu. (A. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
Eu., acum 2642 zile, 19 ore, 14 minute, 57 secunde
Cu așa opoziție la Vrancea,ciuma roșie face tot ce vrea.
Penelopa, acum 2642 zile, 23 ore, 17 minute, 47 secunde
Vantul bate, apa trece si eu sint mort de beat. Trist e sa te imbeti la propria pomana, dupa ce ai facut partidul praf :( Bine ca n-a cantat ca Orban ceva de jale.
Tony, acum 2643 zile, 1 ora, 1 minut, 12 secunde
Viitorul PNL = PNȚCD actual.
mihai, acum 2643 zile, 3 ore, 22 minute, 13 secunde
un partid care cu siguranta se va rupe in doua sau chiar mai multe grupuri;uitati-va ce frica au sa organizeze un congres pentru a se alege un presedinte ,va fi macel!ziua congresului va fi si ultima citeste integral
Un cetatean, acum 2643 zile, 5 ore, 47 minute, 30 secunde
Anul trecut, Orban a fost tras pe linie moarta din pozitia de candidat la Primaria Generala Bucuresti pt ca PNL promova (cica!) o politica fara penali. Acum, cand e trimis in judecata pt mita si abuz citeste integral
Elena, acum 2643 zile, 5 ore, 51 minute, 37 secunde
PSD isi bate joc de tara iar PNL petrece. Asta inseamna sa fii in opozitie.
Xoy, acum 2643 zile, 12 ore, 33 minute, 5 secunde
E bine ca acum membri PNL au dovada ca PD-L conduce PNL . Dovada e fostul imn PD-L cântat la finalul balului , moment cind nu toti membri PNL erau prea pătrunși de mesaj.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.