Politică

Vrancea este prezentată nocturn pe TV5 Monde

Mihai Boicu
1 iul 2016 1424 vizualizări
Atracţiile turistice ale judeţului Vrancea, vinurile şi tradiţiile culinare vor fi prezentate lumii întregi de către TV5 Monde, în cadrul emisiunii Escapade le magazine des patrimoines.

Prima difuzare a documentarului despre judeţul Vrancea a fost programată luni,4 iulie, de la ora 23.32 (ora Romaniei). Realizat de către o echipă de jurnalişti francezi, în luna octombrie a anului 2015, documentarul prezintă obiective culturale şi istorice din judeţul nostru.”Un spaţiu larg este acordat podgoriilor vrancene şi celui mai important eveniment de profil din Romania - Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului Bachus. Totodată, ca urmare a celebrării centenarului, documentarul TV 5 Monde prezintă şi mausoleele din Vrancea, ridicate în cinstea eroilor căzuţi în luptele din Primul Război Mondial, mausolee reabilitate de către Consiliul Judeţean Vrancea în cadrul proiectului Drumul de Glorie al Armatei Romane în Primul Război Mondial. Nu în ultimul rand, documentarul prezintă şi atracţiile turistice, gastronomia, tradiţiile şi obiceiurile străvechi din zona Vrancei”,se arată într-un comunicat de presă al CJ. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ice Alinutza, acum 2854 zile, 15 ore, 10 minute, 57 secunde
E bine că ne "promovează" alții!!! Pentru că "CENTRUL NAŢIONAL DE INFORMARE ŞI PROMOVARE TURISTICĂ FOCŞANI", deși inaugurat cu foarte mult timp în urmă, nu are nici citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.