Politică

Fuziunea prin absorbţie a PP-DD în UNPR i-a luat prin surprindere pe pepedediştii vrânceni

Iulia Crețu
29 iun 2015 1771 vizualizări
Cei de la PP-DD Vrancea au fost luaţi prin surprindere de fuziunea cu UNPR

Mişcarea politică anunţată ieri, la televizor, prin care UNPR spunea că a “înghiţit” PP-DD, partidul pe care de altfel l-a decimat prin efectele migraţiei sub OUG 55, în toamna anului trecut, i-a surprins pe cei din PP-DD de la Vrancea. Preşedintele formaţiunii la nivel judeţean, consilierul municipal Milea Lionida ne-a declarat că nu a ştiut de mişcarea făcută de liderul Simona Man, dar că în aceste zile are programată o şedinţă la Bucureşti şi va cunoaşte mai multe. PP-DD Vrancea mai are în judeţ câte doi consilieri municipali la Focşani şi Adjud, trei consilieri judeţeni şi alţi 54 aleşi locali în comune. PP-DD obţinuse la începutul mandatului 110 consilieri, jumătate din ei plecând spre toate partidele, PSD, PNL sau UNPR. “Am vorbit cu preşedinta partidului, urmează să merg la Bucureşti, este o formă de fuziune, dar nu a fost decisă în urma unui congres. Am fost şi eu surprins, nu ştiam nimic de negocieri cu UNPR. Se pare că a fost o chestiune de moment, dar decizia trebuia luată în urma unui congres”, ne-a spus Milea Lionida. Decizia de fuziune a PP-DD cu UNPR ar putea să mai strângă nişte voturi în Parlament pentru MRU, la şefia SIE. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3223 zile, 13 ore, 4 minute, 22 secunde
Apropo de voturile pentru MRU, mai ales in avand in vedere afirmatiile facute de acest individ abject la adresa vrancenilor, orice parlamentar vrancean care va vota pentru MRU, indiferent de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.