Politică

Deputatul Nica îl urecheşte „cu felicitări” pe ministrul Transporturilor pentru drumurile „deteriorate grav” din Focşani

Iulia Crețu
21 apr 2015 2001 vizualizări
Social democratul este de părere că „este inacceptabil ca asfaltul de pe străzile din municipiul Focşani care fac legătura între DN 2 şi DN 2 D să fie într-o stare atât de proastă iar administratorul de drept al acestora - CNADR - să întârzie nepermis asfaltarea lor”

Deputatul PSD de Focşani, Ciprian Nica, mimează că îi pasă de starea drumurilor din Focşani şi îi trimite o interpelare ministrului Transporturilor, Ioan Rus, în care întai îl felicită şi apoi îl critică. Curiozităţile deputatului social democrat sunt legate de proiectul de asfaltare a străzilor care fac legătura între DN 2 şi DN 2 D. Este vorba despre porţinea de stradă care porneşte din capătul intersecţiei Cuza-Vodă-Mărăşeşti, continuă cu strada Mărăşeşti şi traversează pasarela pană spre ieşirea spre Odobeşti, despre care primarul Decebal Bacinschi a anunţat într-o conferinţă de presă că va fi reabilitat în parteneriat de Primăria Focşani şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi, din subordinea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din Romania. Ciprian Nica îl „felicită” pe Rus pentru finanţarea din 2014 a drumului Focşani-Ojdula, în zona de munte, dar îi transmite şi că porţiunea uitată nefinanţată în municipiu este într-o stare foarte proastă. „În primăvara acestui an, carosabilul de pe străzile la care fac referire este deteriorat grav, astfel încât traficul în zonă se face în condiţii precare. În urma discuţiilor purtate cu primarul municipiului Focşani mi s-a adus la cunoştinţă faptul că după cinci ani, la începutul lunii aprilie Primăria Municipiului Focşani a reuşit semnarea cu DRDP Iaşi a unui proces-verbal de predare-primire a celor două străzi. Domnule ministru, doresc să felicit Ministerul Transporturilor pentru modalitatea în care a finanţat, pe parcursul anului 2014, lucrările de modernizare la DN 2 D dar, în acelaşi timp, doresc să vă semnalez faptul că este inacceptabil ca asfaltul de pe străzile din municipiul Focşani care fac legătura între DN 2 şi DN 2 D să fie într-o stare atât de proastă iar administratorul de drept al acestora - CNADR – să întârzie nepermis asfaltarea lor”, după cum scrie Nica în interpelarea remisă presei. Parlamentarul cere ministerului să-i comunice cand vor începe efectiv lucrările în Focşani şi dacă CNADNR are în vedere realizarea unei centuri ocolitoare a Focşaniului care să lege DN2 cu DN 2 D. Ministrul Ioan Rus trebuie să facă efortul de a spune şi cand va fi gata în totalitate drumul naţional Focşani-Odjula. De precizat că pe acest drum ar mai fi de asfaltat străzile din Focşani, dar şi porţinea din Covasna a drumului. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
cetateanu'', acum 3292 zile, 20 ore, 48 minute, 1 secunda
As dori ca Ziarul de vn. sa invite cate un parlamentar sa spuna ce a facut din cele promise.In Campania electorala.D-nul Nica spunea de 3 crese pt.mamicile de la confectii.-unde sunt ?Poate eu nu citeste integral
emy, acum 3292 zile, 17 ore, 53 minute, 9 secunde
prietene, ai chinuit limba romana intr-un hal. Pune mana pe o carte de gramatica de la ciclu primar si invata ce e ala spatiu, semn de punctuatie si cum se folosesc, si mai ales punctul.
, acum 3292 zile, 9 ore, 30 minute, 47 secunde
poate din cauza ca romania e condusa de oameni cu gramatica de aceea este dezvoltata !!!!cazzo !
marius, acum 3292 zile, 21 ore, 47 minute, 46 secunde
un lingau ordinar si un turnator de succes .o ******* de om
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.