Politică

Consiliul Judeţean se întruneşte marţi în şedinţă ordinară

Mihai Boicu
27 mar 2015 1348 vizualizări
Consilierii judeţeni au convocaţi marţi în şedinţă ordinară, pentru a vota 16 proiecte de hotărâre propuse de Marian Oprişan.

Aleşii se vor pronunţa asupra taxelor speciale pentru serviciile prestate de Serviciul Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor, programul de activitate al Camerei Agricole Vrancea sau programul de transport public de persoane din perioada 2014 – 2019. De asemenea, Consiliul Judeţean vrea să încheie trei protocoale de colaborare cu Oficiul Naţional al Registrului Comerţului “Implementare de soluţii informatice integrate – Registrul Agricole”, în zona de Nord – Vest, zona de Sud şi zona de Centru. Centrul judeţean ar putea primi un autoturism Dacia Duster de la Consiliul Judeţean. Consilierii se vor pronunţa şi asupra rectificării bugetului fondurilor externe nerambursabile pe anul 2015. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nicu, acum 3316 zile, 21 ore, 16 minute, 19 secunde
Dar cu drumul Judetean Golesti-Cirligele cum facem? De cateva zile niste paduitori au taiat plopii de pe marginea drumului in proportie de circa 50%. Acum arata jalnic, parca este dupa un razboi. Se citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.