Politică

Săpunaru şi Neaţă şi-au petrecut “duminica în familie”

Iulia Crețu
27 iul 2014 2059 vizualizări
Cei doi co-preşedinţi au declarat că membrii liberali şi cei democraţi trebuie să lase orgoliile şi să colaboreze u Săpunaru şi Neaţă au transmis PMP că mai bine l-ar critica pe Ponta şi PSD-ul, nu construcţia politică de dreapta

Liderii vranceni ai “Marelui Partid Naţional Liberal” au susţinut ieri la pranz prima conferinţă de presă împreună, în sediul PNL din b-dul Independenţei. Deputatul liberal Nini Săpunaru şi democrat liberalul Costică Neaţă au declarat că, în curand, la sediile celor două partide de pe Independenţei se vor monta bannere cu Alianţa Creştin Liberală (ACL), urmand ca de la 1 septembrie să înceapă efectiv “munca” în campania pentru prezidenţiale. Deocamdată, ACL trebuie să sondeje cine dintre Klaus Iohannis şi Cătălin Predoiu are mai mari şanse la Cotroceni. Mesajul celor doi co-preşedinţi a fost acela de a se trece peste orgolii şi că membrii liberali şi democrat liberali trebuie să se aibă “ca fraţii” şi să facă majorităţi acolo unde se poate, chiar dacă pană acum s-au duşmănit. Un astfel de caz, de alianţă greu digerabilă, este la Slobozia Bradului, acolo unde liberalii lui Valerică Zamfirescu trebuie să se împace cu democraţii conduşi de liderul local Sorin Filip, ambele tabere avand în CL cate şase consilieri.

“Am avut întalniri în Birouri şi de la 1 septembrie vor începe primele acţiuni de organizare privind campania pentru alegeri”, a spus Săpunaru.

Aceasta, dar şi Costică Neaţă, are statutul de co-preşedinte în această nouă alianţă.

Despre faptul că a ajuns să colaboreze cu liberalii, Neaţă a precizat că pentru el este ca şi cum a revenit în familie, spunand că-şi petrece “duminica în familie”, aluzie la conferinţa de presă comună. “La Slobozia Bradului, domnul primar are experienţă şi nu cred că nu ia în calcul să colaboreze cu noi, nu este altă variantă decat să meargă împreună”, a spus Neaţă.

Cei doi co-preşedinţi ACL au reclamat atacurile pe care PMP şi PSD le fac la nivel naţional, transmiţandu-le celor de la Mişcarea Populară că ar trebui să-şi îndrepte atenţia către Victor Ponta şi PSD, nu să lovească în dreapta. “Şi cei de la PMP, şi cei de la PSD sunt supăraţi. Eu le transmit că ACL este o construcţie politică de sine stătătoare care le va creea probleme şi, după părerea mea, va da şi preşedintele Romaniei”, a mai spus Nini Săpunaru. (I. CREŢU)

Filimon, în comisia de etică a TDL

Preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Vrancea, Ionuţ Filimon, a fost ales membru în comisia naţională de regulament, etică şi litigii, for din cadrul Biroului Permanent Naţional al TDL. Aceasta a fost votat sambătă în cadrul Colegiului Director Naţional, eveniment găzduit de Palatul Parlamentului din Bucureşti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
lars, acum 3559 zile, 5 ore, 41 minute, 24 secunde
dragoste la a ,,n,,-a vedere cine ar fi crezut se vor ologi cu atita putere ca la-nceput!
primaru, acum 3560 zile, 1 ora, 29 minute
Buna ziua frati pnl/sti si frati pdl/sti ! oare cum vor fi impartite posturile de conducere la organizatia de la municipiu si cea judeteana ??? dar cei de la tineret cum se vor impaca cu cei din pdl citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.