Home | Educatie | IŞJ a stabilit de caţi experţi în management educaţional are nevoie

IŞJ a stabilit de caţi experţi în management educaţional are nevoie

Publicat de 842 vizualizari 2 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Vrancea are deja 325 de experţi în management educaţional Vrancea are deja 325 de experţi în management educaţional

Inspectoratul Şcolar Judeţean a stabilit la 141 numărul locurilor pentru concursul de expert în management educaţional, seria a V-a.

“Numărul se stabileşte, potrivit ordinului de ministru, la 5% din numărul de norme didactice la nivel de judeţ, pe an şcolar”, au precizat reprezentanţii IŞJ. Înscrierile pentru seria a cincea se fac on-line în perioada 21-28 octombrie, urmand ca pe 28 octombrie să fie afişată lista candidaţilor admişi în această etapă. În perioada 29-30 octombrie se depun la secretariatul IŞJ portofoliile cu documente, care vor fi evaluate în perioada 4-7 noiembrie. Pe 8 noiembrie va avea loc un consiliu de administraţie în care vor fi validate dosarele, iar eventualele contestaţii se vor depune în perioada 11-15 noiembrie. Lista candidaţilor care obţin statutul de expert în management educaţional va fi publicată pe 21 noiembrie. Statutul de expert în managementul educaţional îi dă dreptul celui care îl deţine să participe la concursurile pentru ocuparea posturilor de conducere de la nivelul unităţilor de învăţămant. Pană în prezent, în Vrancea 325 de cadre didactice deţin statutul de expert în management educaţional. (M. V.)

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicate)

avatar
dorel 09-11-2013
Se scoala coana leana si rade de voi ca nati intrecuto la cetire si la scriere,securitatea o sa vina dupa voi pentru falsuri cumparate cu multi galbeni.rusine pentru multi invatatori si educatoare cu studii la fffff au devenit marii experti slab pregatiti cu 10 clase la rural si etc.viitorii directori?????????
avatar
dviol 09-10-2013
o mare porcarie
concurs de dosare ca pe vremea ceausestilor
durel de la dumitresti are si...ce.. se poarta ca pe mosie; toti psd-stii in frunte cu viorica, fosta cusatoare de goblene la casa copilului este persoana importanta pentru ca slujeste bine partidul..
total: 2 | afişare: 1 - 2

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Ziarul de Vrancea te caută! Predă-te!

  • Pentru că eşti tânăr şi curios! Pentru că ai ambiţie şi un spirit de observaţie bine dezvoltat! Pentru că eşti original şi ai mereu spirit de iniţiativă! Şi, mai ales, pentru că îţi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău şi eşti dornic să rezolvi orice neregulă! Ziarul de Vrancea e pe urmele tale! Avem nevoie de flerul tău pentru a semnala neajunsurile din mediul tău de viaţă. Fii tu ”ochiul din umbră” care să vadă acolo unde alţii se prefac nevăzători! Vino cu idei, iar noi le vom răspândi către lume! Putem fi vocea părerilor tale! Căutăm tineri cu abilităţi jurnalistice, dornici să caute ineditul sub cele mai neobişnuite forme, umblând hai-hui prin oraş şi apoi scriind pentru ziar. Vrei să împărtăşeşti experienţe cu jurnalişti profesionişti în vacanţa de vară? Hai cu noi şi vom face echipă imbatabilă! Dacă te potriveşti descrierii, nu uita! Ziarul de Vrancea te caută! Predă-te! Trimite-ne scrisoarea ta de prezentare la adresa redactia@ziaruldevrancea.ro. Interesul tău e răspunsul la invitaţia noastră! Echipa ZdV

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail