Home | Educatie | IŞJ a stabilit de caţi experţi în management educaţional are nevoie

IŞJ a stabilit de caţi experţi în management educaţional are nevoie

Publicat de 1130 vizualizari 2 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Vrancea are deja 325 de experţi în management educaţional Vrancea are deja 325 de experţi în management educaţional

Inspectoratul Şcolar Judeţean a stabilit la 141 numărul locurilor pentru concursul de expert în management educaţional, seria a V-a.

“Numărul se stabileşte, potrivit ordinului de ministru, la 5% din numărul de norme didactice la nivel de judeţ, pe an şcolar”, au precizat reprezentanţii IŞJ. Înscrierile pentru seria a cincea se fac on-line în perioada 21-28 octombrie, urmand ca pe 28 octombrie să fie afişată lista candidaţilor admişi în această etapă. În perioada 29-30 octombrie se depun la secretariatul IŞJ portofoliile cu documente, care vor fi evaluate în perioada 4-7 noiembrie. Pe 8 noiembrie va avea loc un consiliu de administraţie în care vor fi validate dosarele, iar eventualele contestaţii se vor depune în perioada 11-15 noiembrie. Lista candidaţilor care obţin statutul de expert în management educaţional va fi publicată pe 21 noiembrie. Statutul de expert în managementul educaţional îi dă dreptul celui care îl deţine să participe la concursurile pentru ocuparea posturilor de conducere de la nivelul unităţilor de învăţămant. Pană în prezent, în Vrancea 325 de cadre didactice deţin statutul de expert în management educaţional. (M. V.)

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicate)

avatar
dorel 09-11-2013
Se scoala coana leana si rade de voi ca nati intrecuto la cetire si la scriere,securitatea o sa vina dupa voi pentru falsuri cumparate cu multi galbeni.rusine pentru multi invatatori si educatoare cu studii la fffff au devenit marii experti slab pregatiti cu 10 clase la rural si etc.viitorii directori?????????
avatar
dviol 09-10-2013
o mare porcarie
concurs de dosare ca pe vremea ceausestilor
durel de la dumitresti are si...ce.. se poarta ca pe mosie; toti psd-stii in frunte cu viorica, fosta cusatoare de goblene la casa copilului este persoana importanta pentru ca slujeste bine partidul..
total: 2 | afişare: 1 - 2

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.13
Soarele apune: 20.07

Calendar ortodox: Sfinții Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici și Iosif din Maramureș; Sfinții Mucenici Pasicrat și Valentin de la Durostorum
Calendar catolic: Ss. Fidel din Sigmaringen, pr. m. *; Maria a lui Cleofa şi Salomea; Egbert, călug

Maxima zilei: „Pentru orice rău există două leacuri: timpul şi tăcerea.” — Alexandre Dumas
    

Curs BNR:
1 Euro – 4. 5441 lei
1 Dolar American (USD) – 4. 2456 lei

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail