Educație

Au început înscrierile pentru STEV 2015

Ziarul de Vrancea
5 mar 2015 1187 vizualizări
Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni (STEV) va continua în acest an cu ediţia a 33-a, programată a se desfăşura în ultima săptămână a lunii mai.

Organizată de Casa de Cultură a Sindicatelor “Leopoldina Bălănuţă” Focşani, Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni 2015 se doreşte a fi un concurs regional, aşa cum a avut un început la ediţia anterioară, când s-a bucurat de participarea a două licee din Buzău şi Galaţi.

Invitaţiile au fost deja lansate către toate liceele, iar organizatorul principal a stabilit deja juriul. Acesta îi are în componenţă pe regizorul Mihai Lungeanu şi pe directorul Teatrului “Nottara”, Marinela Ţepuş, aceiaşi care au fost şi la ediţia anterioară. Cei doi, alături de un reprezentant al comunităţii locale, vor juriza evoluţia scenică a concurenţilor. Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni are drept scop “educarea gustului elevilor pentru teatru – ca formă elevată de artă, formarea unui public apt să înţeleagă şi să aprecieze, chiar de la vârsta adolescenţei, efortul colegilor lor de scenă, în scopul de a deveni viitori spectatori de teatru. Manifestarea îşi propune, de asemenea, să descopere noi talente, să le încurajeze spre a îmbrăţişa o carieră legată e mişcarea teatrală, precum şi să stimuleze creativitatea elevilor-actori”, după cum se arată în regulamentul festivalului-concurs. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.