Home | Brand voice | Hyundai se afla din nou in topul clasamentelor privind calitatea

Hyundai se afla din nou in topul clasamentelor privind calitatea

Publicat de 245 vizualizari 0 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Hyundai se afla din nou in topul clasamentelor  privind calitatea

· Hyundai s-a clasat din nou pe prima pozitie in topul revistei germane Auto Bild privind calitatea · i30 este considerat cel mai rezistent autovehicul testat de Auto Bild · Raportul evalueaza 20 de branduri auto in Germania

Hyundai se afla in topul clasamentului privind calitatea, realizat de publicatia germana Auto Bildpentru anul 2016 - unul dintre cele mai prestigioase sondaje din industria auto. Dupa distinctiile obtinute in 2010 si 2011, producatorul auto ocupa din nou prima pozitie, depasindcompetitori importanti din Germania. Premiul se acorda anual pe baza unor analize complexe de calitate si fiabilitate.

 

Hyundai a avut rezultate pozitive, obtinand un punctaj de 2,14 din maximum de 5. „Acest scor reprezinta o performanta”, a declarat echipa de testare. Hyundai s-a clasat pe primul loc pentru a treia oara in ultimii sapte ani. Cu aceasta ocazie, modelul i30 a fost desemnat cel mai rezistent autovehicul, primind indicativul „1” la testul de anduranta de100.000 de kilometri.„Hyundai a adus imbunatatiri importante in privinta calitatii. Aceste progrese sunt subliniate si derezultatele obtinute de unitatile i10 si Tucson, verificate pe parcursul a peste 30.000 de kilometri fara a inregistra probleme”.

 

„Calitatea reprezinta un element esential al strategiei Hyundai, increderea in produsele noastre fiind sustinuta si de pachetul de cinci ani garantie fara limita de kilometri. Primul loc in clasamentul Auto Bildevidentiaza progresul realizat, subliniind obiectivul nostru de a deveni marca numarul unu din Asia in Europa pana in anul 2020”, a declarat Thomas Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

Auto Bild evalueaza calitatea pe termen lung si siguranta oferite de cele mai importante marci auto. Printre elementele analizate se numara cazurile de rechemare in service si rectificarile inregistrate pe parcursul anului, durata si tipul pachetelor de garantii puse la dispozitie de marcile auto, precum si factorii care influenteaza rezultatele raportului emis de catre Autoritatea de Inspectie Tehnica (TÜV) – organizatie responsabila cu inspectia tehnica generala a autovehiculelor. In plus, punctajul includeinformatiile obtinute de Auto Bild in urma testelor de anduranta, dar si cele din cadrul verificarilor de atelier. Pe langa aceste criterii sunt incluse si reclamatiile primite din partea cititorilor – care indica defectele recurente si gradul in care conducatorii auto sunt multumiti de modelele achizitionate. Satisfactia consumatorilor este analizata prin intermediul unui studiu realizat de Forsa - un institut de cercetare a opiniei – sondaj efectuat cu ajutorul unui numar de 8.575 de proprietari auto.

 

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

 

Caută articole

 • Trimite unui prieten Trimite pe mail
 • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
 • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Soarele răsare: 6.57
Soarele apune: 19.36
Calendar creștin- ortodox: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor (Denia Canonului Mare)
Calendar catolic: Sf. Eustasie, ep.

Maxima zilei: „Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.” (Feodor Mihailovici Dostoievski)

Curs BNR:
1 Euro – 4.5500 lei
1 Dolar American (USD) – 4.1870 leiUltimele stiri / locale

  Ultimele stiri nationale

  Newsletter

  Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail