Ultima oră

Pe ce străzi se lucrează săptămana aceasta?

Iulia Crețu
21 apr 2013 1482 vizualizări
Oraşul va fi răscolit atat în proiectul de extindere şi modernizare a reţelei de apă-canal, dar şi pentru asfaltare şi plombare u află de mai jos pe unde se lucrează de luni

Primăria Focşani prezintă calendarul de lucru de pe străzile din municipiu. Atrat şoferii, dar şi pietonii sunt sfătuiţi să evite, pe cat posibil, zonele amintite mai jos. „Astfel, lucrările la reţelele de apă-canal se vor desfăşura în zonele: lucrări canalizare str. A. Saligny – traficul va fi închis pe str. A. Saligny, pe tronsonul cuprins între str. Horia, Cloşca şi Crişan şi str. Coteşti, datorită săpăturilor şi montării conductelor de canalizare pe axul străzii; lucrări reţea de alimentare cu apă şi branşamente str. A. Saligny -  traficul va fi închis pe str. A. Saligny, pe tronsonul cuprins între str. Horia, Cloşca şi Crişan şi str. Coteşti, datorită săpăturilor şi montării conductelor de apă pe axul străzii; lucrări canalizare str. Vâlcele – traficul va fi închis pe str. Vâlcele, pe tronsonul cuprins între str. Vlad Ţepeş şi str. Coteşti, datorită săpăturilor şi montării conductelor de canalizare pe axul străzii; lucrări canalizare str. Vrancei – traficul va fi îngreunat pe str. Vrancei, pe tronsonul cuprins între comuna Boloteşti (secţia Drumuri) şi Castelul de apă, datorită săpăturilor şi montării conductelor de canalizare pe banda stângă a străzii, pe sensul de mers spre Castelul de apă; lucrări de cuplare conductă apă Piaţa Victoriei – traficul va fi îngreunat în Piaţa Victoriei, în intersecţiile cu str. Dinicu Golescu, str. Magheru, str. C. Stoenescu, datorită cuplării conductei de apă noi la cea existentă; lucrări de cuplare conductă apă str. Zorilor – traficul va fi îngreunat pe str. Zorilor, în intersecţiile cu str. Câmpului şi str. Vrâncioaia, datorită cuplării conductei de apă noi la conducta de apă existentă; lucrări de cuplare conductă apă str. Militari – traficul va fi îngreunat pe str. Militari, datorită lucrărilor de branşamente la conducta de apă; lucrări de cuplare conductă apă str. Mărăşeşti – traficul va fi îngreunat pe str. Mărăşeşti, în intersecţiile cu str. Cuza Vodă, str. Mare a Unirii, str. Fulger, b-dul Independenţei, str. Muncitori şi str. Odobeşti, datorită cuplării conductei de apă noi la cea existentă”, după cum se arată în comunicarea Primăriei Focşani. De asemenea, pe langă intervenţiile în proiectul de înlocuire şi extindere a reţelei de apă-canalizare, prin oraş s-a demarat şi acţiunea de asfaltare şi plombare a căilor de acces. Lucrări de asfaltare (refacere strat fundaţie, frezare, asfaltare) se derulează pe b-dul 1 Decembrie 1918, intersecţia b-dul Bucureşti cu b-dul 1 Decembrie 1918/ b-dul Unirii,  str. A Saligny – până la intersecţia cu str. Zorilor şi str. Comisia Centrală (frezare). CUP Salubritate repară în zona Piaţa Moldovei, str. Cuza Vodă – tronson sens giratoriu şi către Crângul Petreşti. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.