Ultima oră

Ultima oră:Judecătorul Adrian Neacşu a fost suspendat din funcţia de membru al CSM

Eduard Popescu
6 mar 2013 5078 vizualizări
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, miercuri, suspendarea din funcţie a judecătorului Adrian Neacşu, de la Tribunalul Vrancea, membru ales în CSM, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale împotriva acestuia de către procurorii anticorupţie.

"În şedinţa de miercuri, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus suspendarea din funcţia de judecător, începând cu data de 6 martie 2013, a domnului Neacşu Toni Adrian - din cadrul Tribunalului Vrancea, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale împotriva sa. Hotărârea Secţiei pentru judecători a CSM a fost luată în temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii şi art. 62 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor", se arată într-un comunicat presei de către CSM.

Solicitarea de suspendare a fost prezentată Secţiei pentru judecători a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia Naţională Anticorupţie.

www.mediafax.ro

 

05.03.2013-ora 23,30-Falsificare de deconturi la case mari :Judecătorul Neacşu, pus oficial sub acuzare de DNA, ar putea fi exclus din CSM

 

 

DNA susţine că judecătorul Neacşu ar fi decontat în fals 67.000 lei, pentru 48 de zile în care ar fi absentat nemotivat de la CSM în 2012.Pentru a-şi disimula absenţele, Neacşu ar fi participat la falsificarea foilor colective de prezenţă. „Procurorii DNA au reuşit suspendarea mea din funcţia de judecător şi în acelaşi timp din funcţia de membru al CSM”, a declarat judecătorul Neacşu aseară la Antena 3.Magistratul vrancean reprezintă Tribunalele în CSM, pentru un mandat de cinci ani

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) structura centrală au anunţat ieri motivele pentru care judecătorul vrancean Adrian Toni Neacşu, în calitate de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, este cercetat penal. Acestea se referă la decontarea unor indemnizaţii susţinute, în opinia anchetatorilor, de documente justificative falsificate. Ca urmare a acestui act procedural, judecătorul este la un pas de a fi suspendat din cadrul CSM, o decizie finală în acest sens urmand a fi luată de membrii acestui for. „Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă Neacşu Adrian Toni, judecător, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii (C.S.M), în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de: participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine un avantaj material (10 acte materiale), infracţiune prev. de art. 132 din Legea 78/2000, fals intelectual (5 acte materiale), participaţie improprie la uz de fals (5 acte materiale) şi fals în înscrisuri sub semnătură privată (5 acte materiale), toate în formă continuată”, se arată în comunicatul DNA. Conform procurorilor anticorupţie, Neacşu ar fi decontat în fals aproape 67.000 lei, pentru 48 de zile în care acesta ar fi absentat nemotivat de la CSM dar şi-ar fi încasat drepturile băneşti cuvenite. „Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori au rezultat următoarele: În cursul lunilor iulie, septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie 2012, inculpatul Neacșu Adrian-Toni a încasat nejustificat, de la Consiliul Superior al Magistraturii, suma totală de 66.942 lei, reprezentând venituri din salarii şi diurnă de detaşare, aferente unui număr de 48 de zile în care a absentat nemotivat. Magistratul a beneficiat de plata integrală a acestor drepturi de natură salarială şi asociate pe baza unor documente justificative falsificate. Pentru a-şi disimula absenţele de la serviciu, inculpatul Neacşu Adrian - Toni a participat la întocmirea, cu date nereale, a cinci foi colective de prezenţă şi a cinci cereri de decont de diurnă, câte una pentru fiecare din lunile iulie, septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie 2012. Sumele au fost încasate nejustificat de magistrat, în condiţiile în care, ordonatorul principal de credite al CSM nu a avut reprezentarea că documentele respective conţin date nereale. La data de 5 martie 2013, inculpatului  Neacşu i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, drepturile şi obligaţiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 şi art. 70 Cod de procedură penală.” se mai arată în comunicatul de presă al DNA. Nu lipsit de importanţă este faptul că membrii CSM sunt consideraţi demnitari ai statului Roman şi au un salariu de peste 200 de milioane de lei pe lună, plus diurne, chirii şi alte cheltuieli decontate de stat.

Urmează suspendarea din magistratură şi din CSM

După ce a protestat public pe pagina sa personală de Facebook împotriva unor abuzuri pe care DNA le-ar fi comis privitor la ridicarea şi percheziţionarea calculatorului aflat în biroul său de la CSM, judecătorul vrancean a făcut ieri seară primele declaraţii legate de comunicatul procurorilor anticorupţie. „Punerea în mişcare a acţiunii penale are un efect foarte simplu atunci cand vorbim de un judecător şi anume îl suspendă din activitate. Prin ceea ce au făcut astăzi (n.r.- ieri) procurorii DNA au reuşit suspendarea mea din funcţia de judecător şi în acelaşi timp din funcţia de membru al CSM”, a declarat judecătorul Adrian Toni Neacşu la Antena 3. Acesta a mai adăugat că nu se consideră a fi miza acestui dosar în care, conform propriilor declaraţii „procurorii DNA au comis mai multe abuzuri procedurale”. „Cred că miza este puţin mai mare. Trăim de la începutul acestui an cel mai mare scandal care a zguduit Justiţia (...). Judecătorii au revocat doi membri CSM. Odată cu revocarea celor doi membri (n.r.-Alina Ghica şi Cristi Danileţ), majoritatea existentă până în acel moment s-a pierdut. Astăzi s-a făcut primul pas spre recâştigarea unei majorităţi pierdute, prin revocarea mea din funcţia de membru CSM, respectiv prin faptul că eu nu mai pot vota în acest Consiliu", a opinat Neacşu. Conform procedurii, Inspecţia Judiciară din cadrul CSM urmează să ia act de începerea urmăririi penale şi să propună membrilor CSM suspendarea din funcţie a judecătorului vrancean care, în urmă cu doi ani şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte a Tribunalului Vrancea imediat după numirea în cadrul CSM. Magistratul vrancean a fost primul şi cel mai vocal contestatar al numirii în funcţia de preşedinte al CSM a procurorului Oana Andreea Schmidt Hăineală, ceea ce, în viziunea magistratului, i-a adus şi acest dosar din partea DNA. Acesta a intrat în CMS pe „valul Monica Macovei”, care a susţinut tinerii magistraţi să se afirme, în echipă cu judecătorii Horaţiu Dumbravă şi Cristi Dănileţ. (Gabriel SAVA)


 

05.03.2013-ora 15,30:Adrian Toni Neacşu la un pas de suspendarea din CSM

 

Judecătorul Adrian Neacşu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost audiat la sediul DNA. El este acuzat că a făcut o serie de decontări considerate ilegale, iar procurorii au decis punerea în mişcare a acţiunii penale."A încasat nejustificat suma de 66.942 de lei"-precizeaza DNA intr-un Comunicat de presa

DNA arată într-un comunicat că procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Adrian -Toni Neacşu, judecător, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii (C.S.M), în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de:

- participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine un avantaj material (10 acte materiale),infracţiune prev. de art. 132 din Legea 78/2000,

- fals intelectual (5 acte materiale),

- participaţie improprie la uz de fals (5 acte materiale)

- fals în înscrisuri sub semnătură privată (5 acte materiale), toate în formă continuată

DNA: A încasat nejustificat de la CSM suma de 66.942 de lei

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori au rezultat că în cursul lunilor iulie, septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie 2012, Adrian-Toni Neacșu ar fi încasat nejustificat, de la Consiliul Superior al Magistraturii, suma totală de 66.942 lei, reprezentând venituri din salarii şi diurnă de detaşare, aferente unui număr de 48 de zile în care a absentat nemotivat. Magistratul a beneficiat de plata integrală a acestor drepturi de natură salarială şi asociate pe baza unor documente justificative falsificate.

Judecătorul a completat date nereale

Pentru a-şi disimula absenţele de la serviciu, Adrian-Toni Neacșu ar fi participat la întocmirea, cu date nereale, a cinci foi colective de prezenţă şi a cinci cereri de decont de diurnă, câte una pentru fiecare din lunile iulie, septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie 2012 . „Sumele au fost încasate nejustificat de magistrat, în condiţiile în care, ordonatorul principal de credite al CSM nu a avut reprezentarea că documentele respective conţin date nereale”, arată DNA. La data de 5 martie 2013, lui Adrian-Toni Neacșu i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, drepturile şi obligaţiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 şi art. 70 Cod de procedură penală.

Procurorii i-au adus la cunoştinţă că se va pune în mişcare acţiunea penală în care este cercetat, iar în această situaţie el va fi suspendat din funcţia de membru CSM, dar şi din magistratură. Această stare de suspendare va rămâne valabilă până se va da un verdicat în dosarul în care este cercetat.

Caz identic cu cel al lui George Bălan

Un caz similar este cel al lui George Bălan, fostul vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, care a fost suspendat din funcţia de procuror de CSM, după ce Direcţia Naţională Anticorupţie a comunicat, în octombrie 2012, că s-a început acţiunea penală împotriva acestuia, în cazul în care este cercetat şi Marcel Sâmpetru. Acţiunea penală a fost pusă în mişcare de procurorii anticorupţie pentru infracţiunile de complicitate la săvârşirea infracţiunii de folosire de informaţii nedestinate publicităţii şi de asociere pentru săvârşirea infracţiunii de folosire de informaţii nedestinate publicităţii,

Acuzaţiile DNA

În data de 24 ianuarie, Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că a început urmărirea penală faţă de judecătorul Adrian Toni Neacşu , pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual şi uz de fals. Lui Neacşu i se impută că a făcut mai multe deconturi ilegale, în valoare totală de 50.000 de lei.
Adrian Toni Neacşu este membru în CSM din anul 2011. El se numără printre cei şapte judecători CSM care au decis să informeze Comisia Europeană cu privire la procedurile de revocare a membrilor Consiliului, demarate de adunările generale ale instanţelor o dată scandalul declanşat în urma alegerilor din 4 ianuarie, când la conducerea instituţiei a ajuns un procuror.

Verificat de ANI


Pe de altă parte, Adrian Neacşu este vizat şi de o procedură a Agenţiei Naţionale de Integritate în legătură cu programul Jurindex, un site care afişează hotărârile judecătoreşti din întreaga ţară. Neacşu este suspectat de conflict de interese pentru că şi-ar fi arogat drepturile de autor pentru acest site a cărui lansare a supervizat-o.


Citiţi mai mult pe :www.evz.ro

 

 

05.03.2013ora 23,00:DNA susţine că nu-l abuzează pe judecătorul Neacşu de la CSM

 

Fostul președinte al Tribunalului Vrancea, ales membru CSM din partea tribunalelor, a acuzat DNA de abuz în dosarul de corupţie care i-a fost deschis pentru falsificarea deconturilor.DNA susţine însă că nu a umblat în calculatorul ridicat de la CSM, acesta fiind sigilat

 

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a transmis ieri că a ridicat în mod legal calculatorul judecătorului Adrian Neacşu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, după ce împotriva acestuia a fost extinsă urmărirea penală, şi consideră că declaraţiile judecătorului făcute în spaţiul public „induc ideea” unor presiuni asupra procurorilor anticorupţie. Reacţia vine după ce Adrian Neacşu a reclamat că procurorii anticorupţie i-au ridicat fără autorizaţie un calculator de la sediul CSM. DNA arată că, pe 28 februarie 2013, faţă de judecătorul Neacşu au fost extinse cercetările şi s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la noi fapte de corupţie, în dosarul în care acesta fusese iniţial pus sub învinuire în cursul lunii ianuarie. Între altele, acesta este acuzat de falsificarea unor deconturi, în complicitate cu fostul său şofer Angel Gabriel Roşca, cu care s-a mutat la Bucureşti după ce a fost ales în Consiliul Superior al Magistraturii. „La data de 1 martie 2013, noile acuzaţii au fost aduse la cunoştinţa învinuitului în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. În acest context, la solicitarea învinuitului Neacşu Adrian-Toni şi a apărătorilor aleşi, acestora le-a fost prezentat, de către procurori, calculatorul ridicat de la sediul CSM, sigilat, precizându-se că nu s-a intervenit asupra acestui obiect în niciun mod, prin urmare nu a fost efectuată nicio percheziţie informatică şi, pe cale de consecinţă, nu a fost încălcat vreun drept al învinuitului. Menţionăm că acest calculator a fost ridicat în condiţiile şi în conformitate cu procedura prevăzută de art. 96 şi 97 din Codul de procedură penală”, precizează DNA. „În ceea ce priveşte declaraţiile judecătorului Neacşu Adrian-Toni, făcute în spaţiul public, în sensul că procurorii au percheziţionat calculatorul, în mod ilegal, precizăm că acesta a speculat o eroare de tehnoredactare din conţinutul Rezoluţiei întocmite de procurorul ierarhic superior. Prin această Rezoluţie a fost respinsă plângerea învinuitului împotriva actelor de urmărire penală efectuate de procurorul de caz. Aceste inadvertenţe de formulare au fost remediate şi comunicate atât învinuitului cât şi apărătorilor aleşi”, mai arată DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie consideră că declaraţiile judecătorului făcute în spaţiul public „induc ideea” unor presiuni asupra procurorilor anticorupţie. "Deşi învinuitul şi apărătorii aleşi ai acestuia cunoşteau situaţia menţionată, ei au susţinut în continuare, în spaţiul public, că procurorii au încălcat legea în timpul anchetei penale. Acest lucru induce ideea că scopurile acestui demers sunt acelea de a face presiuni prin intermediul opiniei publice asupra procurorilor, de a decredibiliza organul de urmărire penală şi de a crea suspiciunea efectuării unei anchete bazate pe arbitrariu”, mai susţine DNA. Pe 24 ianuarie, DNA a început urmărirea penală faţă de judecătorul Adrian Neacşu, pentru săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual şi uz de fals.
 

Neacşu susţine că este victima politică a DNA-ului
 

La randul său Neacşu a făcut mai multe declaraţii potrivit cărora este victima unui abuz pe fondul schimbărilor care au loc în CSM, după ce a cerut demisia de onoare a procurorului Oana Smith Hăineală din funcţia de preşedinte al CSM. Neacsu arată, prin intermediul unui comunicat de presă, că în acest caz DNA a încălcat grav normele legale referitoare la protecţia independenţei judecătorilor şi că procurorii ar fi violat dispoziţiile legale referitoare la efectuarea percheziţiilor asupra bunurilor aparţinând judecătorilor. “În condiţiile în care procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie ar încalca atât de uşor statutul legal al unui judecător care este şi membru al Consiliului Superior al Magistraturii se crează un precedent extrem de periculos cu privire la ignorarea prevederilor legale privind protecţia independenţei judecătorilor obişnuiţi faţă de care DNA efectuează în prezent sau în viitor cercetări penale”, susţine Adrian Nacşu. De asemenea, judecătorul cere conducerii DNA şi Inspectiei Judiciare din CSM să declanşeze verificările pentru identificarea altor dosare în care s-a procedat în acest mod. Nu în ultimul rand, judecatorul Neacsu precizează că în calculatorul ridicat de procurorii DNA se afla documente personale care privesc activitatea sa în CSM, din perioada conflictului izbucnit după alegerea Oanei Haineală în fruntea instituţiei, precum şi comunicări către instanţele judecătoreşti sau către reprezentanţii Comisiei Europene şi ai ambasadelor unor state straine la Bucuresti. Adrian Neacşu a fost preşedintele Tribunalului Vrancea şi a fost ales în CSM ca reprezentant al tribunalelor. De partea sa în acest sandal este şi trustul Intact, deţinut de familia Voiculescu, unde judecătorul a apărut în mai multe randuri pentru a-şi susţine punctul de vedere. În acest scandal Neacşu a fost susţinut şi de şoferul său, care s-a întors între timp la Tribunalul Vrancea, la cabinetul preşedintelui Costică Diţă. (Eduard POPESCU)

Comunicat


Protestez ferm faţă de încălcarea gravă de către Direcţia Naţională Anticorupţie a normelor legale referitoare la protecţia independenţei judecătorilor şi îmi exprim îngrijorarea profundă cu privire la crearea unui precedent extrem de periculos de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie prin violarea dispoziţiilor legale referitoare la efectuarea percheziţiilor asupra bunurilor aparţinând judecătorilor. Solicit conducerii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, dar şi Inspecţiei Judiciare să demareze, în regim de urgenţă, verificările prevăzute de lege în vederea identificării tuturor dosarelor în care, în mod similar, prin încălcarea flagrantă a legii, s-a trecut la efectuarea percheziţiilor vizând bunurile judecătorilor în absenţa încuviinţării Secţiei pentru judecători prevăzută de lege.
Solicit de asemenea Consiliului Superior al Magistraturii să intervină ferm şi să dispună verificarea respectării dispoziţiilor constituţionale şi legale vizând protecţia juridică a statutului şi independenţei judecătorilor în dosarele aflate pe rolul DNA.
La data de 18 ianuarie 2013, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, instituție al cărui membru ales sunt, s-au prezentat organele de urmărire penală care au solicitat conducerii Consiliului, respectiv d-nei procuror Oana Schmidt Haineală, predarea unității centrale a calculatorului aflat exclusiv în folosinţa mea şi situat în biroul meu de membru ales al CSM. Din informațiile pe care le dețin, cererea organelor de urmărire penală a fost aprobată de conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, procedându-se la intrarea in biroul meu din cadrul CSM, la ridicarea și sigilarea unității centrale și transportarea acesteia la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Ulterior, prin avocaţii mei, am formulat în temeiul art. 275-278 Cod procedură penală, o plângere prin care am solicitat infirmarea actului procedural prin care
s-a dispus ridicarea unității centrale a calculatorului aflat în posesia
subsemnatului, din biroul pe care îl ocup în sediul Consiliului Superior al
Magistraturii și restituirea bunului. Plângerea formulată a fost respinsă printr-o rezolutie din 22 februarie 2013 de procurorul ierarhic superior, d-nul procuror şef secţie Lucian Papici. Ceea ce mi s-a comunicat oficial în facsimilul trimis pe adresa avocaţilor mei este şocant şi revoltător.
Potrivit rezoluţiei, semnată de procurorul şef secţie, bunul ridicat, adică unitatea centrală a calculatorului ce-mi aparţine, “a fost supus unei percheziţii informatice (autorizate de către un judecător), cu respectarea drepturilor învinuitului prevăzute în art. 100 şi urm. din Codul de procedură penală.”
Secţia pentru judecători a CSM nu a fost sesizată cu nici o cerere de încuviinţare a percheziţiei unităţii centrale a calculatorului ridicată din biroul meu în data de18 ianuarie 2013. Efectuarea unei percheziţii informatice asupra unui calculator aparţinând unui judecător sau conţinând datele unui judecător în absenţa încuviinţării prealabile a Secţiei pentru judecători a CSM este samavolnică şi nelegală.
Potrivit art 95 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi al procurorilor „Judecătorii, procurorii şi magistraţii-asistenţi pot fi
percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi preventiv numai cu încuviinţarea secţiilor Consiliului Superior al Magistraturii.” Potrivit art. 42 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Superior al Magistraturii, “Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii încuviinţează percheziţia, reţinerea sau arestarea preventivă a judecătorilor şi a magistraţilor-asistenţi.”
Potrivit practicii constante a Consiliului Superior al Magistraturii, încuviinţarea este obligatorie în toate cazurile de percheziţie şi ea reprezintă o garanţie legală a consolidării principiilor constituţionale privitoare la independenţa judecătorilor. Raţiunea prevederii încuviinţării percheziţiei are la bază statutul constituţional al Consiliului Superior al Magistraturii, şi anume de garantare a independenţei justiţiei, aceasta fiind o garanţie împotriva posibilelor cereri abuzive sau şicanatorii formulate de organele de urmărire penală împotriva judecătorilor sau
procurorilor. Prin ocolirea Consiliului Superior al Magistraturii, organele de urmărire penală au încălcat grav Constituţia României, în ceea ce priveşte atribuţiile acestuia de garantare a independenţei justiţiei.
În condiţiile în care procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie ar încalca atât de uşor statutul legal al unui judecător care este şi membru al Consiliului Superior al Magistraturii se crează un precedent extrem de periculos cu privire la ignorarea prevederilor legale privind protecţia independenţei judecătorilor obişnuiţi faţă de care DNA efectuează în prezent sau în viitor cercetări penale. În sfârşit, informez opinia publică faptul că unitatea centrală ridicată conţine documente personale în legătura cu activitate mea de membru CSM şi, mai ales,o serie de documente vizând activitatea Secţiei pentru judecători a CSM din
perioada conflictului creat în jurul alegerii preşedintelui CSM, respectiv
documente de poziţie şi strategie aparţinând Secţiei pentru judecători,
comunicări către instanţele judecătoreşti sau către reprezentanţii Comisiei
Europene şi ai ambasadelor unor state străine la Bucureşti.
Adrian NEACȘU, Membru CSM


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 14

Adaugă comentariu
, acum 4071 zile, 8 ore, 7 minute, 47 secunde
neacsule, oare cati bani ai dat pe terenul de la Petresti, unde iti faci vila ? Uita-te te rog in contract si spune-ne si noua pretul, ca suntem curiosi, nu de alta, dar daca nu te uiti in contract nu citeste integral
Ulise Grosu, acum 4071 zile, 10 ore, 44 minute, 44 secunde
Pentru "Anonimus" Nu trebuie sa fi nici "mama Omida" si nici sa "citesti in stele" sa vezi ca acest hahaila Basescu, nu si-a respectat NICIODATA cuvantul dat, in sensul citeste integral
Mai Ulise,, acum 4071 zile, 6 ore, 36 minute, 47 secunde
Dupa cum o tii cu postarile confirmi diagnosticul alora de te-au internat la psihiatrie. Au cam trecut 20 de ani de cand tot "ratacesti". Fa bine si te intoarce ca te asteapta Ittaca.
, acum 4071 zile, 11 ore, 8 minute
Ulise esti de-o inteligenta rara ,esti un fel de mama Omida,ai previziuni ,citesti in stele. Basescu e vinovat .Jos Basescu!!!!!?????
Ulise Grosu, acum 4071 zile, 11 ore, 41 minute, 52 secunde
In opinia mea, prezentul articol are cea mai mare incarcatura politica dintre toate articolele publicate in ultimul timp de Ziarul de Vrancea. De ce fac aceasta afirmatie ? Deoarece acest articol, citeste integral
Ulise Grosu, acum 4071 zile, 14 ore, 43 minute, 36 secunde
Acest spectacol mai mult decat TRIST de la CSM, spune totul despre faptul ca guvernele SECURISTE care au condus Romania postdecembrista, au avut in Justitie, SLUGA fidela pentru distrugerea economiei citeste integral
ACE, acum 4071 zile, 17 ore, 55 minute, 20 secunde
Tony poate vine din urma si Oprișan ca la-i slugarit si acum ai sa o belesti!
@nelu, acum 4072 zile, 13 ore, 32 minute, 7 secunde
Șoferul lui neacșu cred că este avocat,deoarece îl vedeam pe laTribunalul Vrancea discutand cu diferiți justițiabili cu dosarele la bară pană să înceapă ședințele, diferite spețe,dand citeste integral
Ulise Grosu, acum 4072 zile, 16 ore, 10 minute, 5 secunde
@Joe URAGANU Intr-o replica pe care ti-am dat-o zilele trecute, ti-am spus ca eu nu am nevoie sa ma asociez cu GORILE, dar daca "iti place sa bati campii cu gratie", nu ma pot opune. citeste integral
nelu, acum 4072 zile, 18 ore, 16 minute, 28 secunde
Fostul sofer al lui NEACSU a fost soferul prefectului securist RAPEANU.Sa-i fi fost subordonat si pe linie de grade?Atentie la miscarile lui ,mai ales ca se zice ca-i si finul dl. judecator citeste integral
Joe URAGANU, acum 4072 zile, 19 ore, 42 minute, 24 secunde
Ulise,daca fluierai si atunci de trei ori,ii invingeam.Tine minte:fluiera de 3 ori si vor da piept cu uraganu!!!!UAAAAAAAAAUUUUUUUUU!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.