Ultima oră

Program prelungit la buletine:11.000 de vranceni nu au actele valabile

Raluca Manolache
8 iun 2012 6496 vizualizări
Program prelungit la buletine în acest weekend.Salariaţii Serviciilor Publice Comunitar Locale de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Vrancea vor face ore suplimentare şi sambătă şi duminică astfel încat persoanele care nu au actele de identitate valabile să poată intra în legalitate pentru a putea merge la vot pe 10 iunie.

Ghişeele SPCLEP vor fi deschise sambătă între orele 08.00 – 16.00 şi duminică între orele 08.00 – 21.00 pentru vrancenii care au uitat că au buletinele pierdute, expirate sau furate. Aceasta şi în condiţiile în care aproape 11.000 de persoane nu îşi vor putea exercita dreptul vot dacă nu se adresează acestui serviciu pentru a intra în legalitate cu documentele. Conform legislaţiei în vigoare în cazul expirării termenului de valabilitate a actului de identitate persoanele trebuie să solicite un nou document cu cel mult 180 de zile înainte, dar nu mai puţin de 15 zile. Pe 10 iunie sunt aşteptaţi la vot aproape 320.000 de vranceni. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.