Sport

Liga de minifotbal Autovip a debutat cu multe goluri

Dan Chiriac
25 sep 2017 912 vizualizări

u  AS Tomiţă Lazăr este primul lider în Ligă u derby-ul rundei nu s-a desfăşurat din cauza unor neînţelegeri de programare

Noul sezon de minifotbal a debutat sâmbătă 23 septembrie la baza sportivă La Castel cu jocurile primei etape. Liga de minifotbal Vrancea a adunat la start 12 echipe în SERIE A, 5 echipe fiind la prima participare in competiţia de minifotbal destinată exclusiv amatorilor: AS Tomiţă Lazăr, Focşani Hotspur,Onasis FC, Green Garden Odobeşti şi Atletico Textila.

AS Tomiţă Lazăr este primul lider al sezonului 2017-2018 după victoria categorică cu tinerii de la Focşani Hotspur. Cu  Dănuţ Lechea, Cătălin Voinea şi fostul portar de handbal al CSM-ului, Daniel Rusu, în prima echipă, AS TL-ul se anunţă încă din prima etapă o echipă de play-off. Campioana en-titre,United Focşani a bifat prima victorie cu o nou-promovata în Ligă, 6-1 cu Green Garden Odobeşti. Formaţia pregătită de Rodinel Stan şi-a restructurat din temelii lotul de jucători pentru acest sezon.    Viitorul Cîmpineanca, cu primarul comunei Tudorel Ivan alături de echipă, continuă şi în acest sezon de minifotbal cu gânduri de podium. Locul 4 obţinut sezonul trecut, experienţa antrenorului Jan Oltianu, transferul unui  jucător ce a participat în Champions League la minifotbal, Răzvan Crăciun şi victoria cu 4-1 în prima etapă a sezonului, sunt atuuri care pot pune şi Cîmpineanca pe harta minifotbalului la nivel naţional. Favorita sezonului pare a fi Flux AS. Cu ultimele 2 trofee câştigate in premieră, faza locală a Cupei Romaniei şi a SuperCupei, cu un antrenor cu mare experienţă, Claudiu Manta, formaţia manageriată în tandem de Florin Bucovineanu şi Cristi Petrea, poate face pasul către primul titlul din istoria echipei după participarea în toate ediţiile ale Ligii de minifotbal. În primul joc al sezonului au învins la ultima fază a jocului prin golul marcat de Florin Stanciu din lovitură de penalitate de la 9 m, cu 4-3 pe Progresul Focşani, într-un derby de tradiţie. Derby-ul mult aşteptat al primei etape, Sanorom Boloteşti-ACS Mausoleul Mărăşeşti, la primul joc oficial în Ligă dupa participarea în Champions League pentru Sanorom, s-a disputat doar pe raportul de joc. ACS-ul,echipa ce a pătruns până în sferturile de finală ale turneului final al Cupei României de la Cluj-Napoca, nu s-a prezentat la joc ca urmare a unor neînţelegeri privind reprogramarea partidei la nivelul celor două echipe.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei în Liga AutoVip Focşani:

AS Tomiţă Lazăr - Focşani Hotspur 10-2 (4-1) Au marcat Dan Lechea 2,Daniel Maican 2,Marian Stîngaciu 2,Valentin Olteanu, Andrei Mocanu, Bogdan Atanasiu, Ionuţ Dughiana respectiv Emanuel Cristian.

 

Atletico Textila - Onasis FC 5-3 (4-1) Au marcat Lucian Vântdevară 5 respectiv Vali Rusu 2,Marius Ifrim.

 

Flux AS - Progresul 4-3 (3-2) Au marcat George Duca,Sergiu Sava,Florin Stanciu (9m) respectiv George Bogzeanu 3.

Green Garden Odobeşti - United Focşani 1-6 (0-3) Au marcat Emil Nichita respectiv Cătălin Ciobotaru, Alberto Bari,Cristian Secu, Daniel Militaru.

 

Casa Panciu - Viitorul Cîmpineanca 1-4 (1-2) Au marcat Fănel Lazar respectiv Răzvan Crăciun 2,Florentin Mănăilă,Iulian Niţă.

Sanorom Bolotesti - ACS Mausoleul Marasesti 3-0  -mv

 

Etapa viitoare, programează jocurile : United - AS Tomiţă Lazăr, ACS Mausoleul Mărăşeşti  - Atetico Textila,Onasis FC - Progresul, Focşani Hotspur - Casa Panciu, Sanorom Boloteşti - Flux AS,Viitorul Cîmpineanca - Green Garden Odobeşti.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.