Sport

Lideri schimbați de la o oră la alta

Ziarul de Vrancea
11 aug 2018 620 vizualizări

Gaz Metan Mediaș, Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj s-au perindat pe rând în fruntea clasamentului

FC Botoșani – Astra Giurgiu 1-1 (1-1). Ongenda (’10) / Bejan (’39). Un meci agreabil în care francezul Ongenda, fost jucător al PSG și pentru prima dată titular în echipa lui Costel Enache, a înscris un gol superb de la 20 de metri. Fundașul Bejan a egalat la o ieșire greșită a portarului  Pap și scorul a rămas egal. Din min. 82, gazdele au rămas în zece oameni, fiind eliminat fundașul Dumitraș pentru un fault dur asupra lui Radunovic.

* Concordia Chiajna – FC Hermannstadt 2-0 (1-0). Batin (’38), Panait (’88). Echipa din Sibiu este foarte bine organizată în apărare de către antrenorul Alexandru Pelic, combină frumos la mijocul terenului dar nu nimerește poarta. Concordia, echipă mai puțin dotată, a acționat pe contraatac și a marcat de două ori, odată din penalty și a doua oară la o neatenție a portarului Căbuz.

* Sepsi Gheorghe – Politehnica Iași 3-0 (1-0). Viera (’29), Velev (’56), Hamed (’78). Antrenorul Eugen Neagoe, mazilit anul trecut de la Iași s-a răzbunat copios asupra fostei sale echipe, aflată la o distanță astronomică de perioada în care obținea calificarea în play-off. Primul semn de degringoladă l-a dat însuși portarul Cobrea care, după câteva parade excelente, a gafat impardonabil la șutul lui Viera, deviat de Sin.

* Dunărea Călărași – CSU Craiova 1-3 (1-1). Mediop (’64) / Fedele (’45), Mitiriță (’53 – penalty, ’73). Golul superb de la mare distanță al italianului Fedele a decis o primă repriză foarte disputată. În repriza a doua, a intrat la rampă capriciosul Mitriță, iar senegalezul Mediop, venit de la Ripensia, a înscris golul călărășenilor,  suspectat de ofsaid.

* FC Voluntari – CFR Cluj 1-2 (1-0). Laidouni (’12 – penalty) / Ioniță (’34), Țucudean (’84). Golul marcat din penalty de gazde i-a descumpănit puțin pe campioni, care au reușit cu greu să se impună, Țucudean fiind, din nou, la datorie. Înainte de meciul de la Mediaș, CFR preluase conducerea în clasament de la Sepsi.

Aseară s-a mai disputat jocul Gaz Metan Mediaș - FCSB. Astăzi are loc ultima partidă a etapei, Dinamo – FC Viitorul (ora 21:00).

Etapa viitoare (17-20 august): Politehnica Iași – FC Botoșani (vineri), Astra Giurgiu – Dunărea Călărași, FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș (sâmbătă). FCSB Sepsi Sfântu Gheorghe, CFR Cluj – Dinamo (duminică), FC Hermannstadt – FC Voluntari, CSU Craiova – Concordia Chiajna (luni).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.