Politică

Oprișan îl lasă în ”statul paralel” pe Liviu Dragnea

Mihai Boicu
5 dec 2017 3125 vizualizări

Șeful PSD Vrancea pare a se distanța de Liviu Dragnea după ce a afirmat că nu va participa la mitingul pregătit de PSD

Marian Oprișan pare a fi trecut oficial în tabăra adversarilor președintelui PSD, Liviu Dragnea, dacă luăm în considerare declarațiile pe care acesta le-a făcut pentru cotidianul ”Evenimentul zilei”. Nici până acum relațiile dintre cei doi nu au fost prea strălucite, după ce baronul vrâncean nu a prins pentru oamenii săi de încredere nicio funcție importantă la nivel central. După ce s-a vehiculat, pe surse, că nu este de acord cu mitingurile PSD, Marian Oprișan a confirmat și oficial poziția sa. Întrebat dacă va participa la mitingul PSD, acesta a spus ”Categoric nu”. ”Pentru că oamenii așteaptă de la noi soluții. Avem majoritate în Parlament, suntem la guvernare, cetățenii așteaptă de la noi pensii, salarii, investiții, autostrăzi. Nu așteaptă să facem mitinguri”, și-a justificat răspunsul Marian Oprișan. Liderul PSD Vrancea s-a remarcat de-a lungul timpului prin poziționarea de partea taberei câștigătoare atunci când au fost schimbări de lideri la vârful PSD. Marian Oprișan a afirmat că legile trebuie schimbate în Parlament și că în stradă ies nemulțumiții. ”Noi nu ne putem declara nemulțumiți. Avem toate pârghiile să putem să corectăm legea și stopăm orice abuzuri ale statului, nu doar ale serviciilor secrete sau ale procuraturii. Aceasta este părerea mea, acesta este registrul în care ar trebui să funcționeze PSD. Și mai este un aspect pe care doresc să-l menționez. Nu poți să vorbești despre stat paralel când tu, în bugetul pe 2018, ai mărit bugetele pentru toate serviciile secrete”, a mai spus liderul PSD Vrancea pentru ”Evenimentul zilei”. (M. B.)

Citiți și :Exclusiv EVZ-Marian Oprișan:PSD să corecteze abuzurile prin legi în Parlament,nu prin mitinguri de protest


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.