Timp Liber

Sopranele Amelia Antoniu şi Daniela Vlădescu, în concert la Adjud

Ziarul de Vrancea
24 oct 2013 1865 vizualizări
Sopranele Daniela Vlădescu şi Amelia Antoniu, precum şi tenorul Toni Zidaru vor concerta sambătă, 26 octombrie, la Casa de Cultură “Tudor Vornicu” din municipiul Adjud.

Spectacolul “Armonii de toamnă” începe la ora 19,00 şi face parte din manifestările dedicate  “Toamnei Culturale Adjudene”. Manifestarea, începută de luni, se desfăşoară pe parcursul întregii săptămani, activităţile fiind diverse: expoziţii, piese de teatru, prezentare de carte, un simpozion dedicat Zilei Armatei Romane şi spectacole. Organizatorii au decis să dedice serile acestui sfarşit de săptămană iubitorilor muzicii de genuri diferite. Astfel, în această seară pe scena Casei de Cultură din Adjud vor urca Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobanţu şi formaţia Autentic, maine seară sopranele Daniela Vlăsdescu, Amelia Antoniu şi tenorul Toni Zidaru, iar duminică seară, ultima zi a manifestărilor, să invite în sala de spectacole ale instituţiei adjudene de cultură iubitorii de folclor la un concert al Ansamblului Profesionist “Ţara Vrancei”. Toate spectacolele încep la ora 19,00. (M. VLĂDESCU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.