Timp Liber

Ce filme vedem la Balada în week-end

Ziarul de Vrancea
11 iul 2013 745 vizualizări
Sfarşitul acestei săptămani ne aduce trei filme unul şi unul la cinematograful focşănean. De la ora 15,00 sămbătă, 13 iulie, şi duminică, 14 iulie, cei mici, dar nu numai, sunt invitaţi la o comedie despre cel mai leneş motan din lume:

“Garfield: The Movie”. Motanul Garfield (voce Bill Murray) duce o viaţă dulce. Lăfăindu-se în fotoliul său din faţa televizorului, delectându-se cu mâncarea preferată, Garfield se simte stăpânul Universului. Cu ocazia unei vizite la veterinar, frumoasa Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt îi încredinţează lui Jon, spre îngrijire, o biată creatură orfană, a cărei distracţie preferată este de a alerga după propria coadă - un câine pe nume Odie. Iar viaţa lui Garfield este dată astfel peste cap... Două ore mai tarziu, adulţii sunt invitaţi la un thriller cu Rosarioa Dawson, James McAvoy şi Vincent Cassel: “Capcana minţii”. Filmul este de fapt povestea lui Simon (James McAvoy), un conducător de licitaţii de artă fină, care îşi uneşte forţele cu o bandă de infractori pentru a fura o lucrare de artă ce valorează milioane de dolari. După ce primeşte o lovitură în cap în timpul jafului, se trezeşte fără să-şi mai amintească unde a ascuns tabloul. De la ora 19,00 sambătă şi duminică rulează “Vizita regelui la Hyde Park on Hudson”, un film 2012 cu Bill Murray şi Laura Linney, ambii nominalizaţi la Oscar. Cei doi actori sunt protagoniştii unei poveşti adevărate care explorează faţeta umană a unui lider politic care a schimbat istoria. În iunie 1939, preşedintele Franklin Delano Roosevelt (Murray) se pregăteşte să primească vizita reginei şi regelui Marii Britanii (Samuel West şi Olivia Colman), care urmează să petreacă un weekend la reşedinţa familiei Roosevelt din Hyde Park on Hudson. Vizita marchează un moment istoric, fiind prima dată când un monarh britanic călătoreşte în America. Va fi un weekend memorabil, războiul bătand la uşa Marii Britanii, oaspeţii vin să ceară ajutorul lui F.D.R., aşa că gazdele vor trebui să împace chestiunile politice cu încurcăturile personale ale lui F.D. Roosevelt, care e prins între soţie, mamă, şi... amantă, care, oficial, e secretara lui personală. Biletele se pun în vanzare începand cu ora 14,00 la preţul de 5 lei. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.